Všetci asi poznáte kultový seriál Šeherezada. Mňa sa priateľ spýtal, čo by som urobila, keby som sa ocitla v takej situácii, že mám choré dieťa a jediná cesta k peniazom je vyspať sa s niekym. Ja som mu povedala, že pre svoje deti urobím všetko. No a to som samozrejme nemala, lebo je to dôvod na rozchod. Že ako by som mohla, keď mám jeho..Podotýkam, že ja mám dve deti a priateľ je bezdetný. Tak chcem vedieť váš názor, čo by ste urobili.
Šeherezada
Mila Natalia..to,ze sa dokazes stat kurvou,mas asi v krvi,.hm?Ja osobne by som to nedokazala...obetujem pre svoje dieta vsetko,ale,ak osud chce aby to tak skoncilo,zial...nikdy nespravim zo seba kurvu,to nepochopis a asi ani jdena z vas,co pisete..vyspat sa s niekym cudzim preboha...zamyslite sa,to nejde---a ked hej.,zarabajte si takt hned ked sa da...setrite si,taky ch ...je tu kopa:-)
Natalia, ked to teda dobre dopadlo medzi vami, mala by si mu dat precitat tuto diskusiu :D
Ďakujem vám za príspevky. Aby som to teda uviedla všetko na pravú mieru, ja a ani môj priateľ sme nesledovali ten seriál a išlo čisto o teoretickú otázku. Založením tejto témy som mu len chcela ukázať, že každá matka(vlastne skoro každá, ako som sa tu dočítala) by sa pre svoje dieťa obetovala. S priateľom sme si to vysvetli a nerozišli sa, aj keď som ho nepresvedčila. Tvrdí, že vždy je iná možnosť.Lenže ja tvrdím, keď ide o živo môjho dieťaťa, dám zaň aj vlastný. A ak by bola jediná možnosť ako ho zachrániť, stať sa k....u na jednu noc, tak sa ňou stanem. A priateľ je inak úplne v poriadku, neni nijako narušený. A netuším ako sme sa k takej téme vlastne dostali :)
Blondula - je úplne jedno či je bezdetný alebo nie. Mal by vedieť čo je správne - a že morálne hodnoty sú v takomto prípade irelevantné presne tak ako hrdosť a dôstojnosť.
Mimulus palec hore:-) :-) :-)
Aj ja by som sa s ním vyspal za peniaze ak by to malo zachrániť život môjho dieťaťa :D
Blondula dakujem:-)
Iba katka presne tak......cele to sa uplne pretocilo na nieco ine...ale to je bezne pri takychto temach :-) :-) :-) ... celkovo .su chlapi su ini ako my maju ine myslienie vsetko maju ine..a este duplom ak sa bezdetny pyta dvojnasobnej matky.......myslim ze dotycny pan tu otazku polozil skor dost premyslene pretoze vedel odpoved.......