Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Šeherezada

Príspevok v téme: Šeherezada
natalia2108

Všetci asi poznáte kultový seriál Šeherezada. Mňa sa priateľ spýtal, čo by som urobila, keby som sa ocitla v takej situácii, že mám choré dieťa a jediná cesta k peniazom je vyspať sa s niekym. Ja som mu povedala, že pre svoje deti urobím všetko. No a to som samozrejme nemala, lebo je to dôvod na rozchod. Že ako by som mohla, keď mám jeho..Podotýkam, že ja mám dve deti a priateľ je bezdetný. Tak chcem vedieť váš názor, čo by ste urobili.

olivienka

no, ak má rád také hypotetické úvahy, tak sa ho skús opýtať, ako je možné, že by tvoja JEDINÁ možnosť pomôcť dieťaťu závisela na tom, kde vezmeš peniaze ty, ak by si predsa mala jeho :D
inak súhlasím so zvyškom, buď tá otázka bola len hľadanie zámienky na rozchod (možno to má ako takú čarovnú formulku), alebo je riadne mimo (s najväčšou pravdepodobnosťou oboje)

lola123

bože moj ... možno vedel že povieš že by si to urobila preto sa to spýtal aby mal dovod rozíst sa stebou :)mimochodom každá normálna matka by sa za svoje dieta urobila čokolvek ...

alibi

pre dieta by som urobila asi cokolvek a je uplne jedno co si mysli hocikto. tvon priatel je velky jesita a asi potreboval dokaz, ze je pre teba dolezitejsi ako deti. nie je to normalne.

tony444

Sranda,ked sa pariky hadaju aj kvoli veciam: co by bolo keby, teda veci ktore sa ani nestali a su len v nejakej teoretickej rovine. Nuz asi sa chcete hadat, tak si vymyslate taketo hluposti.

PS. Seherezada je kultovy serial? Pre koho? Pre dochodcov a ficovolicov? Toto a podobne hluposti typu panelak, dokaze pozerat asi iba velmi jednoduchy clovek.

nirv

Máš dve deti a toto sa pytas na nete? Ak by mi toto nejaký spravil, tak sa ho opytam, či je normálny, a že ak chce kvoli tomu rozchod, tak asi že nie, a ak si normálna ty, nebudeš chciet byť s cvokom. Každá matka by sa.obetovala pre svoje dieťa a spravila by aj tisíckrát viac.

lea128

Suhlasim uplne s Leelou, najprv sa ta pyta sprostotsi a potom sa pre tvoju odpoved este hneva a chce sa rozist. Aj ked nechapem preco je toto dovod na rozchod. A este ti povie, ze ako by si mohla, ked mas jeho :D Ako az do smiechu mi je z neho...strasne trapne, a detinske z jeho strany. Prosim ta najblizsie roky s nim deti urcite nemaj :)

Leela333

Poslala by som ho do kelu. To ako vážne sa chce s tebou pre takúto koninu rozísť?? Nemá ti dávať stupídne otázky ak to nevie uniesť. Povedz mu nech sa prestane správať ako zdutá puberťáčka a trochu dospeje.

sweater*

to by urobila asi kazda matka, tu ide skor o to co si mala povedat.. treba rozoznavat otazky takehoto typu, patria do kategorie rovnakej ako ked sa zena opyta frajera ci nepribrala, alebo ci ju lubi atd.