Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Šeherezada

Príspevok v téme: Šeherezada
natalia2108

Všetci asi poznáte kultový seriál Šeherezada. Mňa sa priateľ spýtal, čo by som urobila, keby som sa ocitla v takej situácii, že mám choré dieťa a jediná cesta k peniazom je vyspať sa s niekym. Ja som mu povedala, že pre svoje deti urobím všetko. No a to som samozrejme nemala, lebo je to dôvod na rozchod. Že ako by som mohla, keď mám jeho..Podotýkam, že ja mám dve deti a priateľ je bezdetný. Tak chcem vedieť váš názor, čo by ste urobili.

mkmk

No to sa tu teraz idete hadat kvoli debilnej otazke z demetneho serialu ? Podobna otazka je, ci by som niekoho zabil ? Odpoved - nie. Ale keby niekto ohrozoval zivot niekoho z mojej rodiny, tak ho zabijem bez vahania. Som preto vrah ? Nie. A ked zena nema inu moznost ako zachranit svoje dieta, tak sa z nej nestava stetka. Ale kedy zena nema inu moznost ???

mkmk

No to sa tu teraz idete hadat kvoli debilnej otazke z demetneho serialu ? Podobna otazka je, ci by som niekoho zabil ? Odpoved - nie. Ale keby niekto ohrozoval zivot niekoho z mojej rodiny, tak ho zabijem bez vahania. Som preto vrah ?

Leela333

jerevanka, si smiešna, očividne nevieš pochopiť čo je to hypotetická otázka a hypotetická odpoveď. Navyše tá poznámka o priateľovi je dosť detinská, takže sa k nej ani vyjadrovať nebudem :) Pekný deň ti prajem.

alibi

jerevanka ty strasne trepes. ak zena nema inu moznost ako zachranit zivot svojho dietata tak normalna matka by sa vyspala s kymkolvek, drviva vacsina matiek by asi aj obetovala svoj zivot. nema to nic spolocne s tym ci su ku... alebo nie.

jerevanka

Leela333 tak by to spravila no a?:-) mas v povahe byt tiez ku..??keby tie prachy ponukne 150 kg,presaty,smradlavy,ale nemas na vyber,zavries oci???no a? ku...?ved ina moznost neni, sa preber...to je ake prirovnanie preboha..ved ked niekoho milujem,so s nim za kazdych okolnosti,moj muz ma operovany klb,je invalid,ma 45 rokov..to ho mam opustit:-) mam pocit ze nezrela si tu ty a tvoj priatel,alebo muz musi byt na tvojej urovni,ale asi ziadny neni...

Leela333

jerevanka, ona len odpovedala na jeho otázku (stupídnu, ale budiž), ak by nemala žiadnu inú možnosť, tak by to spravila. No a? Celé je to len v teoretickej rovine, neznamená to, že sa hneď zajtra pôjde s nejakým chlapom vyspať Zase to tak neprežívaj. Aké vžívanie sa do jeho kože? Nemá klásť debilné nereálne otázky, keď nevie uniesť odpoveď, veď toto je na úrovni 14-ročnej puberťáčky čo on predvádza.

To akoby sa ona jeho spýtala, či by sa dal dokopy s inou ženou ak by ju zrazilo auto, a potom by sa s ním rozišla, lebo by odpovedal, že raz možno áno.

jerevanka

a mile damy,kolko ludi dnes zije na hranici chudoby,zivoria...to je jedina moznost ako prezit nukat sa za peniaze??kde to spejeme...a ked su dvaja spolu ako partnery,mali by riesit problemy spolu.Ta dotycna co vlastne pisala tuto temu,zalezi je vlastne na tom priatelovi,ked mu takto bez problemou odpovedala a pri tom sa nezamyslela,ze asi kazdemu normlanemu chlapovi by sa myslienka toho ,ze s amu zena bez problemou vyspi s hociakym chlapom,len preto ze je to za peniaze...:)mne osobne sa to hnusi,stratila by som svoju cest,ale vidim,ze na tej v dnesnej dobe asi nezalezi...

jerevanka

No pekne prispevky,vidim,ze vsetko zeny..ja som sa nad tym zamyslela a vzila sa do opacnej pozicie...vyspat sa s niekym za prachy je najlahsia moznost...ale to svedci aj o povahe ten dotycnej..co sa potom cudujeme dnesnym mladym babam,co radsej predavaju svoje telo,aby sa mali lepsie,ako keby mali niekde svedomito pracovat a mat svoju hrdost. bavili sme sa s kolegynou na tuto temu a ta mala ten isty nazor,chapem,ze matka pre svoje dieta spravi vsetko,ale zit so svedomym,ze som sa dozivotne ponizila..no neviem.vzdy je moznost peniaze ziskat inak,ako svojou ....a toho dotycneho v podstate chapem,ja yb som tiez tazko zila s tym,ze chlap sa mi vyspi s niekym a necha si zaplatit..aj ked by to bolo v takomto pripade,vzdy je ina moznost..

mkmk

Chlap ktory pozera Seherezadu nie je normalny. Chlap, ktory na zaklade hypotetickej otazky z telenovely chce riesit rozchod takisto nie je normalny. Posli ho kade lahsie, je to nezrely clovek, ty ako matka potrebujes niekoho, kto dokaze byt otcom. Tvoj terajsi priatel taky nie je