Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ked žena nechce dieťa ...

Súvisiaci obsah

M 25

zoe, tak posledný vzťah bol katastrofálny, teda tak skončil, inak bol krásny .. tak som si povedala, že so vzťahmi končím . oberajú ma len o energiu .. ale kedže mám rada sex a nechcem partnerov striedať, tak som to vyriešila takto.. a ten sex je neskutočnýý! :D

doubledog

baby, napiste, ked vas to prejde :)

co som si tak vsimol, tak u zeny sa to lame okolo 30tky
dost este zalezi od financnych moznosti vasho chlapa, ak su velmi dobre, tak sa to lame skor

Marsmeloun

nic si nemyslím .... radsej ked ho nechce nech ho nemá ... a čo .. je to každeho slobodné rozhodnutie ...nech má diaťa ten kto ho chce , je pripravený , chce ho milovať a venovať mu čas ... ako teraz už máš vek .. porod ... a potom ... tie dnesné deti aj tak vyzeraju ... nikto na nich nemá čas .... tak radsej ked ich nechcete .. ich nemajte .... bábätko nie je len hračka na týždeň :-)ja sa nechcem mať momentálne deti a uvidíme či sa potreba materstva dostaví neskor :)

bambi26

Ani ja nechcem mať deti a ani som nikdy nechcela. Tuším sa mi vytvoril aj nejaký psychický blok a z toho dôvodu vôbec nemám chuť na sex. Ale pravdupovediac ma to nikdy ani nebavilo :D A mám 26 rokov.

M 25

nemám priatela.. len sexuálneho partnera, už dva roky :)

takže ten je rád, že nechcem dieťa, hlavne s ním :D

ale doteraz, čo som mala pár vzťahov, každý dieťa chcel ..