Ked žena nechce dieťa ...

Súvisiaci obsah

M 25

Marsmeloun, nie .. on nie je odtialto, býva 70km odo mna .. asi vieme, ako na to :)

no tak sobáš určite, hlavne taký, za niekolko tisíc eur .. zbytočné podla mna .. keby sobáš tak len na úrade by som chcela :)

Marsmeloun

a este sa to neprevalilo ? :D nešípi dačo jeho žena ??? :D no aha aj sobáše :D :D na čo je to dobre ? :D škoda penazí :D

M 25

bambi, v pohode, tu sa už kadečo riešilo .. a tiež o jednej , čo sa jej hnusil sex .. :)

a to je ten priatel aj napriek tomu s tebou?? fuha.. :)

zoe, noo, sme takí skoro-kolegovia v práci..a bolo už aj tak medzi nami nejaké sexuálne napätie, proste chémia .. že waw :D .. ale no, hm .. hlavne ma teraz neodsúd, je ženatý :D ale šťastne.. len má asi rád sex ..
no boli sme vonku, kde sme sa prvý krát pobozkali a o mesiac na to prvý sex .. dosť mi pomohol dostať sa z toho zleho vzťahu, bol mi oporou... a vo všetkom si geniálne rozumieme. keby sme sa stretli skôr, tak sme si súdení :) ale nemôžme byť nikdy spolu oficiálne, lebo sa nechce rozviesť ..
a už to trvá dva roky ..

no takže tak :)

zoe23

M 25

inak toto ma vzdy zaujimalo, ze ako dvaja pridu k tomu, ze sa stanu sex. partnermi? vy ste sa poznali alebo vobec nie?

bambi26

M 25 - aj mňa to mrzí kvôli priateľovi, veľa si so mnou neužije :D Je to škoda, lebo inak si výborne vo všetkom rozumieme, len ja som asi frigidná alebo čo :) NO nič, nebudem radšej odbočovať od témy.

M 25

doubledog a ešte niečo, ja neznášam byť na niekom finančne závislá! už hlavne nie na chlapovi .. takže by som sa tomuto nepodriadovala :)

M 25

Marsmeloun, súhlas .. presne, dieťa je na celý život .. a treba byť pripravený a zvládať všetky tie starosti okolo toho .. a to veru, nie je pre každého..