čo si myslíte o žene, čo nechce deti? ani po nich netúži? existujú také?
Ked žena nechce dieťa ...
zoe, tak to asi ani ja .. ale pokial sa o tom nedozvie a je šťastná, tak má aj tak krásny život .. on ju ľúbi.. majú krásne dcérky spolu a nikdy ju neopusti .. takže to jej skôr ja závidím :) ale ja som toho názoru, že aj tak sa mi to raz vráti a nie raz som už bola pred tým práve ja tá, ktorú podvádzali ...
M 25
no tak čitam ze zenaty je :D ...hmmm ja ta určite neodsudim, ja by som sa mozno tiez neubranila :D tej chemii :) takze v pohode, len by som nechcela byt na mieste jeho manzelky :)
hej, všetci sú ovce :D
M 25, samozrejme, lebo to nie je "normálne". Akonáhle trochu vyčnievaš z tohto stáda oviec, si hneď divná.
Marsmeloun, jasné, keď ide o nich, vždy je to iné :D
Marsmeloun, typicky chlapské :D oni môžu všetko, my nemôžme nič :D
Leela, tak to má vyriešené moja sesterka, ale aj to každý ohovoril, vrátane jej otca ...
mám kamoša co má také bokovečky a raz som mu povedala ... dufam , že si aj tvoja žena s dakým poriadne užije :D a sa nasral:D :D :D celý .. že isto nie ... a som mu povedala .. a čo ty možeš a ona nie ??? a hned ..ale to je inééé :D :D :D :D
čo som si ja všimla, v mojom okolí, že je stále viac párov, kde je baba staršia od chlapa.. ale niekedy o dosť vela .. či chcú byť ozaj vydržiavaní chlapi.. je čudná doba, no ..
Veď nemusia :D S radosťou by som si to vymenila - ja budem zabezpečovať rodinu, oni nech sa starajú o deti.