čo si myslíte o žene, čo nechce deti? ani po nich netúži? existujú také?
Ked žena nechce dieťa ...
jj :D :D M 25 :D
no ja neviem :D ja mám praveže už taký pocit , že muži ani nemaju snahu dako zabezpečovať ženy a rodiny a tiež sa snažia naprať tam kde im bude dobre ...:D :D a to som aj zažila :D takže je vysoký podel aj zlatokopov nie len zlatokopiek :D :D vsade vravia o tych prachoch :D a väčšina ich nemá :D
Nevera bola vždy, ale bola tolerovaná len u muža a nehovorilo sa o nej.
Marsmeloun, no a teraz vidíš, akú mám povahu .. no ešte to by chýbalo, aby som mala ja dieťa ..
no bohužial, žiješ v tejto dobe :D
Leela, ani ja :D
ale je to smutné ...že je tolko nevery :-( kedysi sa o tom tak nehovorilo ... a podla mna jej tolko ani nebolo .. teraz je rarita pomaly ked daky vzťah vydrží a nikoho 3 medzi seba nepustia :D ale zas to by musela byt tolerancia ... a asi je jednoduchsie ... - mám chuť na sex- nájdem si takú, chcem mať domov a rodinu- budem mať aj manželku......ja som sa mala asi narodiť v inej dobe :-( :D
Ono pár chlapov tu na fóre presadzuje názor, že ženy na chlapoch obdivujú len ich peňaženky a že ak sú na tom finančne dobre, ešte si ich poistia deckom a podobné názory.
Neviem kde tie ženy beriete, na ktorých zakladáte svoje presvedčenie, ale ja by som nedokázala byť na niekom finančne závislá.
Marsmeloun, ani nevrav, u nás v dedine aj v meste sa teraz tolko párov rozviedlo!! a že kolkí si pobrali pôžičku na tú svadbu.. a teraz ?!
presne, len dvaja svedkovia a dosť!
Leela, tak to je :D a ešte v posteli aký je :D
ale akoby sme mali normálny vzťah, aj darčeky si vždy kupujeme, na sviatky, na vianoce .. je to čudné .. aj ked mám obavy, že neviem, ako sa z toho celého vymocem .. ale zatial to vyhovuje no :)
aj ja taký ... najlepšie s dvomi svedkami :D ved ja už neviem ... kamoška mala riadne svadbisko 130 ludí a ani nie do roka a pol rozvod