Ked žena nechce dieťa ...

Súvisiaci obsah

zoe23

M 25

no proste nikto nechce uverit tomu, ze deti nechcem :D preto si od isteho casu myslim svoje a nechavam ich v tom ze maju pravdu oni :D načo sa budem snazit to vysvetlovat ked to aj tak pocut nechcu...a moja babka ta je najlepsia :D ze ak to mi da vnučatka? :DDDD ako keby som tu bola len na to aby som jej porodila vnucata :DD

nooooo ozaj Carie :)

M 25

zoe, akoby som o sebe čítala :D presne :D tie reči mi už tak lezú na nervy :D

hej, len s tými chlapmi je to ťažšie ..

keby to bolo také jednoduché, ako v Sex v meste, Carie a Pán Božsky :D

zoe23

M 25

ja to v prvych tyzdnoch tiez nepovazujem za dieta :) a inak tiez mam rada samotu :D
A k tvojej otazke, o mne skoro kazdy v rodine vie, ze nechcem deti ale samozrejme, ze mi hovoria, ze to si len teraz myslim, ale ked budem starsia ze ich určite budem chciet a zmenim nazor :D

No a samozrejme ešte pocuvam reči typu - ved deti su zmysel zivota!

Takze u nas to nikto nerieši lebo kazdy to berie tak ze ano moja, to len teraz si mysliš ze deti nechceš :DD

A inak ja som rada, ze netuzim po detoch, takto mi to vyhovuje... len je tazke najst potom partnera, ktory tiez deti nechce :(

M 25

ved práve, ešte som sa s takým asi nestretla, čo by ich nechcel, každý chce svojho pokračovatela .. lenže pre nich je to jednoduché .. a nedajbože môžu vždy zdrhnúť a matka ostane sama :/
čo on si len užije pri plodení, ostatok je vo väčšine len na žene ..

Leela333

Presne a inak čudovala som sa tomu, ale ono je dokonca dosť ťažké nájsť muža, čo by deti nechcel. Ale zase, pre nich to nie je nič ťažké mať dieťa, nevzdajú sa toľkých vecí, čo my ani si nemusia prechádzať cez to, čo my. Takže asi ma to nemalo prekvapiť.

M 25

Leela, presne môj názor .. tiež nerada klamem a ked sa ma niekto spýta a poviem, tak sa spustia výčitky ...

Lulita, ešte si vari na to všetko pamatáš? :) aké si mala pocity, v tehotenstve, ked si porodila, kojenie a všetko to materstvo?