čo si myslíte o žene, čo nechce deti? ani po nich netúži? existujú také?
Ked žena nechce dieťa ...
Leela v pohode, staci ich odzbrojit ze mas na to cas, alebo sa na to este necitis a je to ja v pohode poviem, ze uz nechcem zatial :p
zase zena nemusi kojit roky, v porodnici mi povedali, ze staci pol roka, nakoniec z toho neboli ani 3 mesiace, maly bol stale hladny, UM vsetko vyriesilo, aj lepsie spal aj plne brusko :) je mudrejsi ako jeho kojeni pribuzni :) vsetko zacal robit ovela skor a nie je taky hysterik ako tie kojene deti a nespavec, tak isto su viac chorí ako on...takze si myslim, ze to kojenie az tak nezavazi, aj ked ked zena sa zdravo ukazkovo stravuje tak su tam samozrejme vitaminy
Viem, že to bolo pre M 25, ale chcela som sa k tomu tiež vyjadriť ;)
Lulita, ono s tým ľudia dosť často začínajú sami. A ja nie som zrovna typ človeka, čo by klamal. Ale samozrejme, kým sa priamo nepýtajú, nič nehovorím.
M 25 - myslim, ze to zbytocne rozoberas s ludmi a tym ich nepriamo provokujes, proste o tom nehovor, ze nechces a hotovo
ja o tom nikdy nezačínam sama, práve kvôli tomuto.. ale aj do budúcnosti sa budem snažiť to radšej zahovoriť ..
presne, ludia sú divní
M 25, to proste nerieš, ľudia si stále myslia, že majú právo niekoho súdiť alebo sa vyjadrovať k jeho životu... radím ti, nikoho sa už nepýtaj na názor, zbytočne túto tému sama od seba nevyťahuj, lebo sa len rozčúliš, ale ani sa za to nehanbi, keď to príde do reči. a ak ti bude niekto chcieť silou mocou vnútiť podobné poznatky, ako ten tvoj kamarát alebo suseda, tak im rovno povedz, že na to nie si zvedavá.
ľudia budú netolerantní vždy, je zbytočné sa tým trápiť
to je hrozné :/
mňa včera jeden kamoš napísal, že nech idem za mníšku, ked nechcem deti ..citujem: človek má žiť nato aby niekto po nom v živote ostal teda rodina.............a to do kostola nechodím
a nie som ani krsteny.....ale toto viem určite...
no chápete?! dosť mi to pokazilo den .. a preto aj táto téma ..
raz mi suseda povedala, že som psychicky narušená , ked nechcem deti .. že jej dcéra by aj štyri chcela ..
no nechápem, prečo sa ludia tak velmi musia starať do života iných??
Vedia a ich názor je, že som sebecká.