Ked žena nechce dieťa ...

Súvisiaci obsah

M 25

zoe, uff, to som teda prekvapená :) hej, síce no, penis nevyzerá zrovna najkrajšie :D

(ale zas bola tu raz téma, kde chlapec opisoval ženskú vagínu ako kus mäsa- rezen, naplieskaný sekáčikom :D )

ale super, že máte taký vzťah ..

M 25

Leela, ale film, nie seriál .. ked sa oni dvaja vezmú, nechcú deti a sú šťastní spolu, len oni dvaja .. každý má svoju prácu .. :) toto by som chcela aj ja ..

zoe23

M 25

ona nie je veriaca, jej sa to proste hnusi, jej sa hnusi uz len penis tak čo ti poviem no!Alebo byt naha pred muzom-to si ani nevie predstavit!

Ona inak raz aj chce mat ale dieta!

A ako o tom viem? my sa bezne rozpravame o vsetkom, my sme jak sestry.....dokonca taketo temy aj s babkou rozoberame, no nie zas tak dopodrobna ale... :D

M 25

je nejako pobožná? lebo nejako mi to nedáva zmysel .. je v poriadku? hmm.. ale možné to asi je, v dnešnej dobe je možné už všetko.. len to je ťažko pochopiť :)
ktovie, aké má k tomu dôvody .. a ako o tom vieš?

zoe23

M 25

no ved ja to tiez nechapem, a to ma 17 rokov! Ona o tom nechce ani počut, nieto ešte "robit" :DD ale tak aj ju lutujem lebo si neviem predstavit, čo bude s tym robit.

M 25

to vážne?? hrôzu so sexu? fúha, to som ešte nepočula ..nezávidím teda.. ale pokial nepočne z ducha sv. nemusí sa báť tehotenstva :)

zoe23

M 25

jaj :) dobre robis :D

Ja zas spolieham na sesternicu, ze sa jej kazdu chvilu zadarí a bude mat babka aspon jedno vnuča :D

A inak dalsia sesternica, ta ma hrozu aj zo sexu, nieto mat este dieta :D