čo si myslíte o žene, čo nechce deti? ani po nich netúži? existujú také?
Ked žena nechce dieťa ...
M 25, to sa ťa na to až tak často pýtajú? Ako to tí ľudia nemajú vlastné problémy, že sa starajú do druhých?
Lulita, ja zase stále počúvam, že na tie bolesti žena zabudne alebo minimálne si ich nepamätá v plnej miere. Asi je to logické, lebo veď potom by už viac detí mať nechcela ak by si presne pamätala tie bolesti, kto by si to chcel zažiť znovu?
:D bozechran, to nie!
dazdovka - dufam, ze nie si ucitelka v skolke, alebo pediatricka :))
Baby pridavam sa aj ja, tiez ma deti dost otravuju /v lete ich dokonca nenavidim, ale to suvisi s mojou pracou :D/, som z nich nervozna a necitim sa v ich pritomnosti dobre. Nikdy som deti nechcela - NIKDY, a to uz budem mat 33. S priatelom sme spolu uz takmer 5 rokov, prave prerabame byt, zlahka lieta vzduchom aj otazka svadby, ale deti... Nocna mora pre mna, najradsej by som fakt ziadne nemala, len sa bojim, ze raz ma to chyti a olutujem to. Ale zas mat dieta len preto, aby som raz nelutovala???
Hlupost jak vysita...
dnes som to zahovorila tak, že sa o tom nechcem baviť, nechcem a hotovo.. a zabralo :D
Lulita, presne, ked vidia chlapi telo ženy, čo ešte nerodila, idú sa zblázniť ..
urcite je to lahsie pre muza...zase na druhej sttane sa na nich kladu naroky, aby zenu vedeli uzivit aj dieta v case materskej a rodicovskej dovolenky, ale ich udrzba ostane neposkodena, nahodou jeho žena ostane tučnučká, alebo po rokoch kojenia lajdaky a uz bude kukat po 18 rocnych neposkodenych :)) ale to sa moze stat aj bezchybnych samozrejme...a moze urobit potomka inej, takej co chce :) je to individualne
M 25 - jasne, ze pamatam, mam len 30 nie 100 :)) na porod sa zabudnut neda, au :) aj vsetky pocity okolo...
M 25
neeeeeee, to nie je dobry napad :) tiez si myslim, ze ta zacnu lutovat a potom ti aj to poleze na nervy :D
no, ale to ťa budú zasa všetci strašne ľutovať :) mne by to asi nebolo príjemné. ja myslím, že najlepšie je, keď to príde do reči, proste povedať, že nechceš, a keď sa opýtajú prečo, tak stručne - to je moja vec. a hotovo
tak ma napadlo, čo tak odpovedať na otázku, či už nechcem deti, že ich mať nemôžem?! aj to je asi možnosť.. aspon dajú pokoj ..