Ked žena nechce dieťa ...

Súvisiaci obsah

Lulita

Leeela - tak casom zabudnes trochu na tie bolesti, jasne, ze v tej chvili vtedy to je najhorsie, ale pamatam si to, viem, ze to bola najhorsia bolest na svete a myslela som, ze ozaj zomriem, nemas sil ani plakat, nic, som len mohla cakat xi uhyniem, alebo nie :D no a predstav si krute bolesti cca 7-8 hodin v kuse, aj na vola vela, priznam sa, ze keby som isla opat rodit sa asi pos. od strachu, prvy krat som nevedela do coho idem, takze som bola v pohode az do chvile kym neprisli priserne kontrakcie

M 25

Leela , ja som mala dosť, ked som minule cestovala busom, deti šli akurát zo školy domov a to len zo základky! totálne drzí k šoférovi, žiadna úcta, rešpekt! a tie výrazy?! vtedy si ešte viac uvedomím, že deti nechcem ..

Leela333

Ja neznášam hlavne tie decká, čo robia cirkus na verejných miestach. Vtedy som nervózna aj ja, ale božechráň, aby som nad nimi len očami prevrátila, už by ma všetci okolo odsudzovali ;)

A pochybujem, že pohľad na dieťa ti vynahradí tú bolesť, sú to len reči. Keď chceš, prečítaj si: www.nejlevnejsi-knihy.cz

M 25

olivienka, no hej, zas nie všetci riešia moje biologické hodiny :D

no hej, ked poviem, že chlapa nemám, tiež otázka, že prečo nie?? že také pekné dievča a nemá chlapa?!
aj to mi lezie na nervy :D

dazdovka666

M 25, ano je to tajne :) Nechcem tu moc o sebe prezradzat a ss sa tu asi napisat neda...
Vyslovene som to priatelovi do oci nepovedala, kedze on ma deti rad a aj ich so mnou chce, len som mu povedala, ze v nich rozhodne nevidim zmysel zivota a ked som mu povedala, ze co ked by som ich napr. mat nemohla, tak mi povedal, ze by mu to nevadilo a mal by ma este radsej :D Tak teraz neviem... :D Ale akoze ja nevylucujem, ze nebudem deti mat /hadam len k svojmu vlastnemu decku by som mala iny vztah nez k cudzim :D/ len keby napr. moj partner deti nechcel, nerobilo by mi problem "prisposobit sa" :)
A to s tym, ako vsetci podrypuju, ze kedy bude svadba a deti a podobne koniny, tak to mi tiez dobre lezie na nervy, vacsinou sa k svadbe nevyjadrujem a na deti poviem ze "este" nechcem :).

olivienka

no M 25, to si vlastne oproti mne pokročilý level, mňa sa zatiaľ všetci pýtajú len, či už mám chlapa :D a keď poviem, že nie, nasleduje otázka: PREČO? :D

M 25

a o tom pôrode.. jedna kamoška rodila tuším 30hodín!! povedala nikdy viac! najhorší zážitok v živote .. nech sa strčia ženy s rečami, v tej chvíli na to zabudneš, pôrod je to to najkrajšie v živote a bla bla bla! :D

M 25

dazdovka a čo teda robíš? ak to nie je tajné :)
a priatel vie, že nechceš deti??

presne, mne tiež lezú na nervy :D

leela, ja neviem, ale očividne ich to velmi zaujíma .. vieš, nemám priatela, asi pokročilý vek .. nespýtajú sa ma ako sa mám, čo nové, ale kedy budem mať deti :D proste des!