Didiana, cele je to o tom co vlastne chces. Viem ze anorexia je jeden bludny kruh a akekolvek logicke rady nemaju zmysel. Cele je to v hlave. Je to o tebe a tvojej voli, ci si kriticka k svojmu problemu a hlavne ci chces skutocne nieco urobit aby si sa zo svojho bludneho kruhu dostala. Reci typu, ze pribrala som 3 kila a je mi fajn, chcem nieco urobit ale nevladzem, to je cele nic, to je stale len bludny kruh, lebo cele tvoje pribratie 3 kg, to je nic, zmena na urovni 0, lebo sa nic nezmenilo v tvojej hlave, si stale tazka anorekticka, ktora ak nic podstatne neurobi nikdy nepociti stastie, nikdy nepociti radost zo zivota, radost z dobrej zmrzliny, radost ako taku. Si stale v obruci svojej anorexie, bludny kruh vycitiek svedomia, pocitv viny a pocitu, ze chcem nieco zmenit, ale ... Hladaj na internete, aj rozne alternativne metody, mozno v zahranici, nejake dobre pracovisko, aj za cenu ze to bude nieco stat. Rodicia sa casto aj zadlzia, len aby pomohli svojim detom. Ja mam pocit, ze psychiatri u nas riesia problem anorexie tak akokeby podla tabuliek,podla kniziek, mam pocit ze ich postupy mozno zabrania umrtiu na vyhladovenie, ale podstatu problemu to nevyriesi. Dennicky, kontrolovanie jedla a co ja viem co,no ja neviem, myslim si cesta musi byt uplne ina. Hladaj, hladaj, kym zijes