Zomieram?

Príspevok v téme: Zomieram?
dadiana

ahoj, už 1š rokov trpim na anorexiu-bulimiu.
momentalne mam 174 cm a tych 29 kg------------uz neviem ako dalej, po pol deci vody je mi zle, nedokazem sa prekonat...
mam za sebou hospitalizacie, nic nepomohlo, som slaba ako mucha, ani nevlladzem bez pooci zajst na WC...vsetko so mnou robi ocino
rozmyslam, ze pojdem zase do nemocnice, ale tam ma vačšinou ešte viacej donicili, nic to nepomohlo

poradte..ako zosilniet? kolko pohybu treba? vobec sa nehybem, len stale lezim..je to zle?
PROSIM POMOZTE!!!!!!!!!!!!!!

antiana

ahoj Twinpeaks, áno som to ja, a už nehladujem, ale stále mi hovoria že min. 10 kíl by som mala pribrať...už som aj pribrala dve kilá, ale už išli aj dolu...ale je pravda že nechcem pribrať, a hoci nehladujem, stále som vegetariánka už 12 rokov a vyberám si čo vložím do úst...mne už sladkosti a podobné nezdravé potraviny ani nechutia, skôr som na ovocie, zeleninu, ovsovloky, celozrnné výrobky, strukoviny, jogurty a pod. mojou jedinou, zato silnou neresťou, ba nazvala by som to už doslova závislosťou, je káva s mliekom...

dadiana

dost ma zabolelo, ze si niekto mysli, ze nieco prikraslujem alebo si vymyslam..verte mi, naozaj som nic neprikraslila,,skutocne som vsetkym tymto presla a pre mna aj pre moje okolie je to na neuverenie..normalne nechapem, ako sa dokazalo telo takto zregenerovat..stalo to aj kopu slz a premahania..najviac mi pomohli na Jiske, kde som lezala na jar vyse mesiaca..priznam sa, ze na psychiatriu som odmietla ist, podpisala som reverz a neurobila som zle..doma mi je velmi fajn a ocino pomaha ako vie..je to dufam na dobrej ceste,,,nevravim ale ze som z toho uplne vonku a to asi ani nikdy nebudem..

antiana

ahoj Dadiana, mne môžeš poslať fotky Tvojich výrobkov na mail:
silvus27@centrum.sk
určite sú krásne :-)))

?????

Uprimne, Dadiana, znie to ako zazrak. Ak je to uprimne tak ako pises, klobuk dolu. Ak si nieco "skraslila" v zaciatku fora, tvoja vec. Nechce sa mi tomu verit, kedze si nebola ani na psychiatrii s PPP, zvladnut nieco take sama, z mega podvyzivy, liecby, si priam ukaz na Slovensku.

Lulu2011

super, nech to to vydrzi a hlavne sa maj rada, jedenie patri k zivotu, vychudnutost naozaj nie je krasna, drzim palce :)

dadiana

..a este jedno chcem napisat: dolezite pre mna bolo, ze som zacala robit, to, co ma bavi! zacala som vyrabat sperky, koralkujem a velmi mato bavi a vdaka tomu nemam cas mysliet na seba a hovadiny...kocky, skuste si co nyjviac vyplnit cas niecim, co vas bavi..
mne robi neskutocnu radost, ked vdim, ze moje vyrobky robia inym radost! ak chcete niekto vidiet moju pracu, rada mu poslem foto:-)len napiste mailik..majte sa krasne

dadiana

Ahojte, ludkovia, ste absolutne skveli! Chcem sa vam vsetkym neskutocne podakovat za vase, rady, psychicku pomoc a podporu..dnes som akurat pozerala, ze je to pribline rok, odkedy som zalozila tuto temu..za ten rok som si prezila vela padov, ale ked uz so mnou bolo najhorsie a lezala som na JISke a na ARE so zlyhavanim vsetkych organov, po prepusteni nastal totalny obrat..Velka vdaka za to patri mojmu otcovi, bol mi neskutocnou oporou, a este stale je..taku chut zit, aku mam teraz, som hadam v zivote nemala..baby, naozaj to stoji za to, sa pozviechat,,a verte mi, ze ja som naozaj najlepsim prikladom celeho tohto progresu..da sa to! myslela som si, ze sa mi organy a telo uz nikdy nepodari zregenerovat, ze uz nikdy bez pomoci nezajdem 220 metrov..a dnes? som takmer bez nasledkov, vlasky, nechty, organy sa ako zazrakom krasne regeneruju, denne vybehnem aj 60 poschodi, chodim do mesta, habem sa, papam..JE TO ZAZRAK? ZE TAKTO ZIJEM..Dakujem Bohu za vsetko!
A vam a celemu tomuto foru! DAKUJEM

Sharon85

Ahoj dadiana,

ja som predtym do tejto temy neprispievala, ale pred par dnami som si ju celu precitala, vsetky prispevky a som velmi rada, ze sa ti vodi lepsie. Len tak dalej. Vsetci sme na teba hrdi. A vidis?? Si velmi silna osobnost :) Drzim palce, si super!! :)