skusame s partnerom mat miminko, no nedari sa nam! Mal niekto takyto problem? Ako ste to riesili. Som z toho zufala :(
nemozem otehotniet
ja som teda s týmto nemala problémy, ale mám kamarátku, ktorá sa s manželom už tiež niekoľko rokov snažia a nič, obaja podstúpili dosť vyšetrení a obaja sú v poriadku, po rokoch zmenila lekára, ten ju poslal na laparoskopiu - prefuk vaječníkov a tak a popritom zistili, že má natoľko zúžený krčok, že normálne nemohla otehotnieť, tak jej ho rozšíli a teraz čakajú či to konečne vyjde, tak aj vám baby držím palce
Aj mi sme mali s manzelom taky problem...A teraz mame rocneho chlpca.Pokial sa vam to nepodari do roka, mali by ste vyhladat lekarsku pomoc.Ale aj v den svojho najplodnejsieho dna sa to nemusi podarit.V ten den je 55% pravdepodobnost a den po tom je asi tak 10%.Mozno si navzajom nevyhovujete..Neviem ti pomoct
Ahojte ja nemôžem otehotnieť už takmer tretí rok. Najskôr ma gynekologička presviedčala, že som zdravá a že mám byť trpezlivá. Potom som zistila, že mám problémy so štítnou žlazou- zvýšený prolaktín. Pred takmer 5-timi mesiacmi som sa rozhodla, že s tým už treba niečo robiť a objednali sme sa v Iscari. Manžel je zdravý a ja takmer tiež. Skúšali sme už dvakrát insemináciu a nič. Teraz ma čaká laparoskopia. No a nakoniec aj možno umelé oplodnenie. Som z toho už zúfalá. Chodí niekto do Iscaru? Čo ma ešte čaká a aké máte skúsenosti s lekármi z Iscaru príp. tipy na čo si dávať pozor? Ďakujem
Ahoj Beja,chcela by som to ešte vyskúšať.Máš nejaké informácie o Dr.Hredzákovi?
Pre Andy
momentálne regenerujem psychiku. A šetrím korunky na ďalší pokus.
Ale určite moja cesta povedie k Dr. Hredzákovi.
Aspoň na nejakú konzultáciu a potom sa uvidí. Možno kým sa na to podujmem tak to príde aj samo.
Len musí byť ten správny čas. a zrejme teraz nie je. Ale určite bude.
A ty ako? Už si bola?
Ahoj Zdenuša,
stačí, keď zavoláš do centra, oni ťa objednajú.
Ahojte všetci! Objavila som toto fórum čisto náhodou, a som veľmi rada (aj keď to v tomto prípade nie je na mieste), že nie som sama, ktorá nemôže otehotnieť, ale aspoň sa dozvedám čosi nové.Po vyše roku snaženia sme sa s manželom ešte stále nedopracovali k vytúženému bábätku a nestačím sa diviť, čo všetko ste už podstúpili. Mňa môj gynekológ stále posiela domov s tým, že ešte počkáme, či sa nám to podarí prirodzenou cestou, a na žiadnom vyšetrení som (okrem sona pri prehliadke) nebola.
Chcel ma poslať v máji na laparoskopiu - robia sa mi cysty a ľavý vaječník sa tvári polycysticky, ale odložil to až teraz na september. V pondelok idem k nemu a som zvedavá, či bude už konečne niečo riešiť. Keď ma pošle domov s tým, že zas počkáme, tak si asi nájdem iného gynekológa. Už nevládzem stále odkladať riešenie našej plodnosti.
Chcem sa preto spýtať, ako ste sa vy dostali k Dr.Hermanovi alebo Hredzákovi alebo k iným, ktorí sa zaoberajú plodnosťou. Poslal vás gynekológ?
Ďakujem
Zdenuša
Ahoj Beja, chcem ešte skúsiť Dr.Hredzáka, snáď nám pomôže na našej ceste za babetkom.Ako pokračuješ ty,keďže viem,že máš zlú skúsenosť?
Pre Andy,
uplne s Tebou súhlasím.
Aj ja som z neho sklamaná.
Teraz sa dávam do poriadku a myslím si, že až príde ten správny čas tak to vyjde samo a ak nie, tak sa o to pokúsim znova, ale už skúsim niekoho iného.
Prajem Ti všetko všetičko dobré. A treba si veriť, že to raz určite vyjde.
Veľa šťastia.