nemozem otehotniet

Beja

pre Kiki,
ahoj, som rada, že si sa ozvala.
Budem Ti držať palce, veľmi preveľmi a želám Ti veľa šťastia.
Ja to skúsim asi až na druhý rok. Alebo koncom roka tam zájdem sa poradiť.
Idem sa pozrieť aj na tú www stránku.
Budem rada, ak sa ozveš ako ste dopadli.
Drž sa a buď v pohode. Určite Ti to vyjde.
Beja

janula23

Ahojte,chcem sa spýtať,či mi niektorá neviete povedať,ako dlho je platné schválenie IVF z poisťovne.Či sa musí ísť na oplodnenie do určitej doby,alebo je časovo neobmedzený.

kiki

Pre Beju.Vcera som bola za Hredzakom dohodnut sa na 3ivf.Musim povedat,ze som odchadzala od neho velmi spokojna a s velmi dobrym pocitom.Takze ked este nie si rozhodnuta ho navstivit tak nevahaj a chod sa poradit.Je pravda,ze ma tiez doplatky kedze je to sukromne centrum so vsetkym ma vcera oboznamil.Daj potom vediet ako si dopadla.Klikni na www.spln.eu AHOJ.

kiki

Ahoj.Na brusne tance som chodila asi 3 mesiace.Bolo to zaujimave aj sme sa zabavili na sebe zo zaciatku.Pocula som to od kamosiek tak som to chcela vyskusat.Teraz rozmyslam o cviceni podla Mojzisovej ze vraj tiez pomaha.

janula23

O tom brušnom tanci som počula aj ja,bola som sa pozrieť aj na ukážkovej hodine.Bolo to celkom zaujímavé,možno to aj vyskúšam.

janula23

Ahojte babenky,ak máte niektoré problém s otehotnením a ste z Nitry,alebo z okolia,ozvite sa,mohli by sme si písať,alebo aj osobne sa stretnúť.Mne osobne veľmi pomáha,keď si môžem pokecať s niekým,kto má podobné problémy.Budem rada,keď sa ozvete.

kiki

Pre Beju.Ja som si vybrala Hredzaka preto lebo sa s tebou rozprava ako clovek a nie tak povysenecky ako Herman.Aspon to je moja skusenost.Inac chodim k nemu rada a sestricku ma velmi milu.Drzim aj tebe palce do tretice vsetko dobre aspon tak sa hovori.

Beja

pre kiki
ja som mala hradene IVF cez poisťovňu. Mám schválený aj 3 pokus. Lenže k Hermanovi už nechcem ísť.
Tá jeho liečba sa mi nezdá. Mám určite pochybnosti, a nedôverujem mu už.
Ja čo mám u nás gynekologa tak ten je dobrý a milý. A Herman? arogantný a drzý.
ja som tiež len doplácala v lekárni. Síce aj u neho nejaké príplatky,ktoré mali pomôcť, ale nepomohli.
Robil mi asi 4 inseminácie a potom som bola 2 x na ivf. Bez úspechu. Teraz to nechávam zatiaľ tak, ale rada by som sa nakontaktovala na Hredzáka. Možno by to bolo lepšie. Rada by som absolvovala nejaké vyšetrenia aj u neho, a bola by som zvedavá či by sa to zhodovalo s Hermanom.
Ty si s ním spokojná? Aký je? láskavý a milý? Chodíš k nemu rada?
Budem rada ak sa mi ozveš.
Držím Ti palce, aby ti to vyšlo na ten tretí pokus.
Prajem Ti veľa sily a šťastia.