skusame s partnerom mat miminko, no nedari sa nam! Mal niekto takyto problem? Ako ste to riesili. Som z toho zufala :(
nemozem otehotniet
Pre Beju.Ano doplacala som za injekcie ten doplatok v lekarni.Inac okrem toho nic.Pocula som,ze u Hermana sa priplaca za vselico mozne.Neviem ako to bude teraz u Hredzaka v novom centre idem tam v septembri na 3ivf tak ratam s tym,ze to bude zas ten doplatok.Aj tak je to financne dost.Neviem kolko si mala ivf ale ked si samoplatec tak je to dost narocne.Ale dam aj to posledne len aby to uz vyslo.
Ahojte všetky snažiace sa.Ja sa snažím o bábo už 2,5roka a stále nič.Mám nepriechodné vajíčkovody,každú chvíľu cystu,tak to vôbec nie je ľahké.Šanca,že sa to podarí normálnou cestou je minimálna a preto sa chystám na umelé oplodnenie.Idem do Blavy.Bola som tam prvý krát minulý týždeň na vstupnej prehliadke.Hneď mi povedali,že mám malú maternicu a,že musím podstúpiť malý zákrok,aby sa pripravila maternica na oplodnenie.Neviem,čo bude nasledovať ďalej,ale mám z toho všetkého zmiešané pocity,tak som sa rozhodla,že sa vyrozprávam aspoň takto,aby sa mi trochu uľavilo.Dúfam,že sa niektoré ozvete,aby sme si aspoň trochu uľavili.Majte sa krásne a držím všetkým palce!
Ahoj Violeta.ďakujem za kontak na Dr. Hredzaka. Naberiem odvahu a zavolám mu.
Som dosť znechutená od Hermana, tak musím nabrať odvahu a pustiť sa do boja ďalej. Len neviem či sú tie pokusy ešte také drahé, ja som u Hermana platila dosť. A rezerva sa minula.
Budem rada ak sa ozveš ako si dopadla, aby som vedela čo a ako.
Zaujímalo by ma aké vyšetrenia Ti bude robiť. Ďakujem.
pre Ivku1
chcela by som reagovať nato,že si ochotná sprostredkovať tel.kontakt na nejakeho odborníka ktorý sa zaoberá neplodnosťou popripade vie pomôcť...je ten gynekolog v Košiciach? ja sa snažím s priateľom otehotnieť už niekoľko rokov,ale nedarí sa..momentalne navštevujem sanatorium na liečbu neplodnosti na Masarykovej ulici,Mudr.Hredzák...ked ťa možem poprosiť,aby si ma bližšie informovala o tom gynekologovi ktorý sa tymm zaobera..vopred dakujem,prajem krásný večer.
kiki známa bola v Blave a na druhý krát. V 40 sa bábetko teší na svet.takže určite to vyjde.
pre beju
ja som zatial u nho bola iba2x...a akurat som tam bola aj dnes.potrebujem podstupit este nejake vysetrenia takze som objednana...na treti den cyklu mam ist na nejake vysetrenie,ale co a ako bude so mnou dalej,nechavam sa v rukach Hredzaka,doverujem mu...ja som este na umelom oplodneni nebola,ale ani o nom neuvazujem,pocula som,ze je tam mala pravdepodobnost...moja sesterka bola uz tiez 2x na umelom oplodneni,vajicko sa jej ujalo,ale potratila v siestom mesiaci...prestalo sa jej vyvijat babatko a stalo sa to dvakrat v tom istom tyzdni...teraz podstupila testy genetiky...mna este tie vysetrenia len cakaju...Mudr.Hredzak,Masarykova č.17,KE 055-625 31 51,mobil 0910 362 764 mozes sa objednat telefonicky,nic nestratis,vyskusaj,budes spokojna...od 21.augusta ide na 2 tyzdne na dovolenku,takze dovtedy tam bude,prajem vela stastia....ozvi sa mi potom este.
niekedy pomôže akupunktúra-hlavne pri funkčných poruchách-skúste ju!
Ahojte.Ja chodim k Hredzakovi mam za sebou dva pokusy IVF a dva prenosy zmrazenych embrii.S manzelom sa snazime o babatko 9 rokov.V septembri sa chystam na treti pokus IVF a pevne verim,ze mi to uz tentokrat vyjde.Mam 30 rokov -takze najvyssi cas.Poslednu dobu si hovorim,ze raz to vyjst musi.Mam kamaratky ktorym to vyslo ale nie na prvy pokus.K Hermanovi som bola na pohovor ale nebol mi synpaticky a tak som sa rozhodla pre Hredzaka.Takze zaklad je pozitivne myslenie.
Dievcata musite verit sebe ze raz sa to urcite podari .Ja mam velmi rada prirodu a ta mne aj mojmu manzelovi velmi pomahala ked som mala take iste problemi ako tu vsetky opisujete. Tam som vyronila zopar slz ,ale nabrala aj vela sil . dnes okolo nas behaju 5-rocne dvojcata ,ktore prisli na svet po ICIS hned na prvykrat .CHodila som do ILS na Budovatelsku ul.Po 3 rokov liecby hysterosalpingografia,laparoskopia lieky IUI, inekcie ,MR-vysetrenie ,kde bola zistena pricina nasho prirodzeneho neuspechu-nador adenom hypofyzi -nezhubny ktory sposoboval 10 nasobne zvysenie prolaktynu.Takze sa zacala cielena liecba -z uspechom.Dievcata nevzdavajte sa stoji to za to. Vsetkym vam drzim palce.