nemozem otehotniet

žaba

ahojte baby ... mám veľmi super kamarátku,ktorá mala 3 roky problémy otehotnieť... večne brala ATB,chodili na testy,ale nič... skúste skočiť na stránku www.sanatoriumhelios.sk v Martine... sú vynikajúci odborníci... mimochodom v pondelok sa narodili mojej kamoške dvojčatká, vďaka ľuďom,ktorých trápia aj ženy, ktoré nemôžu otehotnieť... veľa šťastia

andy

Ahoj Beja,mám rovnakú skúsenosť u Dr.Hermana,je absolútne pravda,že sa pacientkám nevenuje rovnako.Bola som u neho na IVF a z jeho správania ku mne som hneď vedela,že sa to nepodarí.Akoby to celé vedel dopredu.Správal sa odmerane,keď som sa niečo spýtala,tváril sa strašne dôležito a ja som sa ešte cítila previnilo.Myslím si,že takíto lekári by nemali byť,veď k nim prichádzajú páry,ktoré si už niečim prešli,majú v sebe plno bolesti a potrebujú nejakú nádej.A tu neobstojí žiadna výhovorka,že lekár má svoje dni a nálady!!!!!!!Som z jeho prístupu maximálne sklamaná a už mu nedôverujem.

Beja

Pre Zuzku,
ahoj.
ja si myslím, že ak niekto má otehotnieť, tak otehotnie či už u Hredzáka alebo u Hermana.
Ty si s ním mala dobré skúsenosti. Moje neboli celkom podľa mojich predstáv. Chýbala mi tam troška taká ľudskosť a ochota viac pomôcť. Tváril sa povýšenecky a nesprával sa rovnako k všetkým pacientkám. Viem čo hovorím. Chodila som k nemu 2 roky.
Ak by nebola iná možnosť, a chcela by som znova skúsiť šťastie, tak by som k nemu šla, ale už by moje jednanie bolo troška iné.
Ale rada, by som si overila našu diagnozu vyrieknutú iba Hermanom s niekým iným. Od ostatných lekárov som to nepočula a to som obsolvovala nejaké tie vyšetrenia. Tak neviem kde je pravda.
Blahoželám Ti k bábätku a prajem Vám všetko dobré.
Myslím si, že narodením bábätka sa na to zlé, rýchlejšie a ľahšie zabúda.
Ešte raz všetko dobré.

Ivka 1

Pre Sarag
Kľudne mi napíš na mailovú adresu. Pokecáme viac. Samozrejme Ti rada napíšem
viac a aj bližšie o produktoch.Mám s nimi
tie najlepšie skúsenosti , tak prečo to
nepovedať aj ostatným.

zuza

pre Kiki a Beju,
ja len tak na chvíľku k vám skočím. Ja som po 1. IVF u Hermana a pred dvoma mesiacmi sa nám narodil krásny synček. Dosť vážny problém bol u manžela a na nešťastie aj u mňa. Pokiaľ ide o môj názor na ňho: je síce svojský a má svoje dni, ale chce pomôcť a nám pomohol. Prežili sme toho ozaj dosť a stretla som ešte horších lekárov než je on. Názory sú na ňho rôzne a každý prípad je individuálny.
A pokiaľ ide o Hredzáka, moja známa bola u ňho ešte keď bol v štátnom a nepodarilo sa to, dávky Gonalu mala strašne nízke a pichala ho veľmi krátko, nepodarilo sa oplodniť ani jedno vajíčko. Teraz je u Hermana a po úspešnom IVF čaká bábo. Tak vám kočky prajem veľa šťastia, vyskúšať treba ozaj všetko a hlavne sa nevzdávať. Verte, stojí to za to. Pozdravujem. Pa

sarag

pre ivku1. Ivi, ake doplnky vyzivy na prirodnej baze si myslela? A ake vcelie produkty? Snazime sa o babatko 10 mesiacov, zatial nic, sme zdravi, zdravo sa stravujeme aj zijeme :). Skusim aspon vitaminy. Vies mi poradit? Dakujem.

adkag

Ahojte,
aj my sa snazime o baby, sice este kratko, ale mam problem s hormonmi a anovulacnymi cyklami, co sa teraz riesi stimulaciou. Uz som stimulovala treti cyklus,ale zatial zrejme nepomohlo (teraz som 20.DC),takze neviem, toptizto mam po stimulacii nedobry hlien,mam ho malo a aj pocas dni pred a pocas ovulacie je kremovy, biely. Neviete poradit, co vyskusat, aby sa hlien zlepsil?
Inak rozmyslam aj nad akupunkturou,pripadne prirodnym liecitelom a nejakymi cajikmi,bylinkami, brala som jeden mesiac Gynex,ale ten nepomohol. Neviete mi odporucit nejakeho liecitela v blizkosti Trencina?