zaujimalo by ma ako casto masturbujete dievcence, vela zvas hovorite ze to nerobite aj ked to nieje pravda len si to bojite priznat :)
masturbacia zien
Girl určite ti príde len musíš čakať
Ahojte.
Ja mám 11 azačala som len tento rok.
V 10 rokoch som dostala menštruáciu.
A už mi mešká 5dní.A bojím sa že je to niečo veľmi zlé.Prosim napíšte mi či menštruácia príde alebo nie.Dopredu ďakujem.
Aha... :DD
Ahojte, som smutný už asi týžden frajerka ma rada sadomaso sex dal som jej do vagíny petardu ona s tým suhlasila zapálil som to a bolo to všetko v piči :( dost hlboko rozrhalo jej to vaginu teras to šiju dufam že sa ešte zahrame..... No a teras druhý problem je to prúser ked si honim strúhadlom na syr ? mne to je príjeme no potom je koža inde a krv po celej miestnosti....
mam 14 to bol len preklep
Ahoj dámy a dievčatá. Mam 1 a potreboval by som poradit.
1. Rad by som sa o zenskom tele v oblasti pohlavnich organov dozvedel viac lenze dpoluziacok sa radce nebudem pitat a mi sa na biologii budeme ucit o rozmnozovani az zapar mesiacov a aj to nie vsetko a ese ktomu mozno aj oddelene.
2. Ako by som vedel odhalit ze kedy si spoluziacky masturbuju. Myslim ze napr. vcera alebo predvcerom.
Prosim napiste na gmail: 8willko@gmail.com
Ahojte mam 12 a chcem zacat masturbovat ale neviem ako nato. Vela veci sa bojim a prosim nejake baby ktore maju skusenosti aby mi poslali nejake rady alebo video ako to robite vy. Moj email je male.dievcatko123@gmail.com
Snazim sa odpovedat co najskor
Vopred dakujem :)
Vibrátory a dildá - apyecom.com
kvakuska - daj si na prst prezervatív