Kto ide so mnou? - Dukanova dieta

Súvisiaci obsah

DM

mima ja mam dole 9kg,pohyb v praci nemam az taky a s malou sa to da tiez,prave si myslim,ze asi mam malo pohybu...tak neviem,ale prehresky nemam...

mima180279

DM koľko máš spolu dole ?? nejako strácam prehľad!! aj mne to ide teraz strašne pomaly ale musim sa priznať že aj často spravim perhrešky ved nedaj si čerešňu keď je sezona a mam ju priamo na dvore alebo jahodku... verím že u teba to pohybom nebude lebo pri tolkej práci a vnučke isto nestihneš posedávať

DM

mima,ved ja semchodim,no poradte vy mne ako to mam spustit...idem zas na B dni aspon 4...a uvidim...ja dnes ,palacinky s tvarohom,kuracie mäsko,asi parky a vecera omeleta...

mima180279

ahoj baby tak trochu ma aj hneváte ...že nedáte vedieť ako sa máte!!! ja dnes na raňajky dukanove housky a vajičko a ešte neviem čo budem ďalej papať ...tajne som dúfala že niečo poradíte...

DM

Ahoj mima!sem tam len nakuknem,som stale v praci,ja stale stojim a nemozem sa pohnut smerom dole,tak mi poradte!ja dnes mlieko s konfl.,zajacika,tvaroh,a asi palacinky.:)

mima180279

DM kde si ??ako sa držíš??
ja dnes na raňajky parka a housky na obed mesko z uhorkou a ...ešte neviem čo,medzi tým kavička a čajíky...

mima180279

to u mňa je to tak že ešte aj tak mam z čoho dať dole ...ešte aspoň desať bi som chcela...ale som na tom tak ako pred 10 rokmi po prvom dieťati tak je to aj tak lepšie...aj ja mam okolo ľudí čo mi držia prsty ...a som im za to vďačná lebo mi to veľmi pomáha ... a musím uznať že ich je omnoho viac ako neprajníkov

ema123

Mima, začiatok máme skoro rovnaký. Ja mám dole -16 kg. Ale to posledné dávam už 3 týždne. Sama cítim, že už toho veľa nepôjde. Budem spokojná, ak to udržím. Našťastie moje okolie je fajn. Len samé dobré reakcie. :-) Ak by aj boli negatívne, tak ja som taká povaha, že pre mňa je najdôležitejšie, čo si myslím JA!!! :-) Hoď to za hlavu a teš sa z pozitívnych zmien.

mima180279

ema dietu držim od 9.1.1013 mam dole zhruba okolo 23kg (možno aj trochu viac)kedže som nízka tak to je niekoľko konfekčných veľkosti tak že ja výsledok vidím a aj pre okolie je to očividná zmena....len sa stále nájdu ľudia čo úmyselne do teba"kopú"aby ťa videli na kolenách... je smutne ak sú to blízky ľudia..ešte že z nimi nemusím žiť...

ema123

Mima, závistlivcov si nevšímaj. Sú to ľudia, ktorí nič nedokázali, často preto, že sa o nič ani nepokúsili.

Ako ťa čítam, ty máš veľmi dobré výsledky. Sú veľmi motivujúce. Môžeš to trochu zhrnúť? Tieto posledné -3 kg sú za aké obdobie? A spolu to už máš koľko?