Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som v šoku - udrel ma

Príspevok v téme: Som v šoku - udrel ma
napochybach

dobrý vecer.
stalo sa niečo,co sa nemalo stat,som vo vztahu uz dlhe roky s muzom velmi neznym a jemnym,je naozaj citlivy ku mne a pod.Vravi,ze ma miluje viac nez seba,vsetko tak robí,nikdy mi nijako fyzicky neublizil,len je strasny nervak ..najprv bol nervak,len na inych,.teraz po rokoch vztahu,je uz nervozny aj ku mnne,vybusny hrozne...je protipolovy..

objasnim bloizsie,co sa stalo...boli sme vcera na diskoteke spolu ..a opili sme sa ,inokedy nepijeme,ale sme to prehnali ..a ja ked si vypijem hovorim aj to,co by som nemala,som strasne otvorena a tak ...zacala som mu hovorit,že sa mi pacili v priebehu par mesiacov viaceri muzi,a tak -je vsak strasnme ziarlivy,lenze na to som bohuzioal,akio opita nemyslela..
a on bol opity tiez,ale pozor ! nie tak,aby nevedel,co robi ..
a potom sme stali ..a on ma z nicoho nic udrel,ako som hovorila,viem,provokovala som ho,ale velmi ma to zabolelo,skor na dusi,nechapem,ako sa vobec toto mohlo stat...viem,ze bol opity,viem,ze som ho prorovkovala,ale preboha,som zena !a nesmie si dovolit udriet ma ..
nadovazok-sa mi neospravedlnil vobec,ja som ostala tak v soku,ze som hned aj vytriezvela ..zacala som plakat a vycitat mu,ze ma udrel a on na to,ze .." nebol by si,ale si ma provokovala ..prepac " ..to bolo jedine,co som od neho pocula ...ani naznak lutost ...
a este dnes sa potom ohradzoval tym,ze vobec nebola silna ta facka,len " plesknutie " ...
no mna doteraz stipe lice ..

som uplne na dne,v slepej ulicke ..ako si to mozem toto cele vysvetlit ?

.weird

kkaffik, ja nerazim nazor, ze muz nesmie spravit chybu preboha. nevolam po dokonalosti, nebazim po suziti s nejakym robotom, ktory nepozna spontannost a nedokaze reagovat nad ramec svojich vyrobnych nastaveni.

ale ako po mne, mozes vlastne ziadat, aby som pochopila, aby som akceptovala ako "FAKT", ze nastane chvila, kedy JA/zena prekrocim nejake VASE hranice, kde vam rupnu nervy, hranice za ktorymi lietaju facky a potazmo paste?

preco problem z "emocionalnej" roviny prenasat do tej fyzickej, v ktorej zena, vo vacsine pripadov, taha za krasi koniec?
= ak MU nestacia argumenty, vykasa si rukavy? ak su JEJ reakcie prilis hystericke, prilis emocionalne, prilis iracionalne (a suhlasim, ze take casto su), nastupuje fyzicka sila?

ved ak ti jej hystercenie tak strasne vadi, tak ju opusti - bud navzdy, alebo aspon v danej situacii, pripadne spacifikuj inak.
ale ak muz nedokaze zvladat spoluzitie so zenou, ktora je pre neho "prilis", nech si najde TYPOVO inu.

LILIII

weird .... ak sa zena sprava nevhodne (v tomto pripade slecna co zalozila temu) je mozne ,ze sa zachova nevhodne i muz .... jej lahkomyselne a neuvazene spravanie si to proste zasluzilo a jeho impulzivne konanie sa proste prejavilo ..... co je na tom k nepochopeniu !!
kkaffik ti to pene napisala

kafe

.weird, tu nejude o ospravedlňovanie. Ženy nechcú prijať FAKT, že je skupina chlapov, ktorí vo vypätej situácii reagujú skratovo a žene struhnú (ešte raz opakujem - vo VYPäTEJ situáci reagujú SKRATOVO). Nie sú to násilníci, ani svine, sú to proste chlapi s chybami. A ženy namiesto toho aby pochopili o čo ide, tvrdohlavo razia názor, že chlap nikdy za žiadnych okolností nesmie spraviť chybu. To akože fakt? Si vieš predstaviť, že by rovnaké nároky - neurobiť chybu - boli aj na ženu? A že by také čosi ženy MUSELI aj dodržiavať? Proste chlapi takúto chybu robia a čo môžem urobiť JA ako ŽENA, že nebudem NIKDY provokovať. Za žiadnych okolností. Neni to fér? Ak chlap NESMIE NIKDY ženu udrieť, tak potom nech žena, ho NIKDY nebude dráždiť tým, čo zaručen vie, že ho vytočí/mu ublíži.

.weird

nie, kkaffik, som zena. jedna z tych zien, co by sa nikym nenechali otlkat.

ale nikde predsa ani v najmensom NEobhajujem JEJ spravanie.

jednoducho hovorim, ze neexistuje NIC co by ospravedlnovalo, ak muz siahne rukou na zenu len preto, ze sa mu nepaci "ako sa sprava".

kafe

.weird, si chlap? Je zaujímavé, že ženy presne vedia ako sa majú správať chlapi, ako sa majú ovládať a riešiť skratové situácie. Ak si žena, tak mi prosím ťa vysvetli ako sa majú správať ženy, ako si oni majú kusnúť do jazyka a byť radšej ticho a ako správne majú reagovať v skratových situáciách.

.weird

ad vemeno - vacsina muzov, akokolvek opitych a nespokojnych so spravanim partnerky, sa vie ovladat a riesit to inak... a ten zvysok co nie, nestoji ani za rec.

.weird

ad iveta michael - ak si naozaj zena, ako mozes vlastne z ust vypustit slovne spojenie "vykoledovala si si zaucho"? wtf

ziadna "zasluzena/vychovna", ziadne "vyprovokovanie", NIC take NEexistuje!

Vemeno

To si mala napisat hned. Vacsina muzov, ked je opitych a zena im do oci povie, ze sa im paci niekto iny, by odbehla a kupila ti bonbonieru. Ten zbytok by ta pochvalil. Normalne skor nie je to, co robis ty.

Ale vazne. Z teba musia mat naozaj vsetci okolo radost. Mala by si navstivit psychiatra.

napochybach

iveta michal nie,ja som sa nevzila do role uboziatka,ja praveze len som chcela pocut objektivny nazor ...od ludi nic viac ..ale je jasne,ze rozhodnutie je len na mne ..to ja dobre viem,len som rposte chcela zistit,ci oon je az tak strasne vinny,alebo ako to je,a ci by to chlapi spravili tu z fora tiež to iste,co on ..nic viac ..ci je to " bezne " ,ked zena provokuje chlapa,ze jej jednu zavali,alebo nie ...to je celé

Iveta Michael

napochybach

ja som z teba na pochybách:)moc ti teda neverím,vžila si sa do role úbožiatka..prefackaného..ale tak ožrali ste sa obaja...

...vykoledovala si si o zaucho a keď si nechceš priznať svoj podiel viny,dobre...ale v tom prípade by som mu ja vypálila ešte väčšie a zvrtla by som sa..odchod!

Ked tvrdíš že je taký nervák tak mu treba dať najavo že si to nenecháš ,,líbit,, a nie tu furt dokola fňukať a nechať sa ľutovať,to ti aj tak nepomôže..a nezabúdaj na fakt ,že nikto z nás ti svojou radou nepreberá zodpovednosť za vzťah!