Som v šoku - udrel ma

Príspevok v téme: Som v šoku - udrel ma
napochybach

dobrý vecer.
stalo sa niečo,co sa nemalo stat,som vo vztahu uz dlhe roky s muzom velmi neznym a jemnym,je naozaj citlivy ku mne a pod.Vravi,ze ma miluje viac nez seba,vsetko tak robí,nikdy mi nijako fyzicky neublizil,len je strasny nervak ..najprv bol nervak,len na inych,.teraz po rokoch vztahu,je uz nervozny aj ku mnne,vybusny hrozne...je protipolovy..

objasnim bloizsie,co sa stalo...boli sme vcera na diskoteke spolu ..a opili sme sa ,inokedy nepijeme,ale sme to prehnali ..a ja ked si vypijem hovorim aj to,co by som nemala,som strasne otvorena a tak ...zacala som mu hovorit,že sa mi pacili v priebehu par mesiacov viaceri muzi,a tak -je vsak strasnme ziarlivy,lenze na to som bohuzioal,akio opita nemyslela..
a on bol opity tiez,ale pozor ! nie tak,aby nevedel,co robi ..
a potom sme stali ..a on ma z nicoho nic udrel,ako som hovorila,viem,provokovala som ho,ale velmi ma to zabolelo,skor na dusi,nechapem,ako sa vobec toto mohlo stat...viem,ze bol opity,viem,ze som ho prorovkovala,ale preboha,som zena !a nesmie si dovolit udriet ma ..
nadovazok-sa mi neospravedlnil vobec,ja som ostala tak v soku,ze som hned aj vytriezvela ..zacala som plakat a vycitat mu,ze ma udrel a on na to,ze .." nebol by si,ale si ma provokovala ..prepac " ..to bolo jedine,co som od neho pocula ...ani naznak lutost ...
a este dnes sa potom ohradzoval tym,ze vobec nebola silna ta facka,len " plesknutie " ...
no mna doteraz stipe lice ..

som uplne na dne,v slepej ulicke ..ako si to mozem toto cele vysvetlit ?

milenkaj

napochybach:chapem ta, tazko sa tvoj problem chape niekomu, co nieco podobne nezazil, ak chces, nechaj mi tu svoj email a rozoberme to v sukromi.

Dadula56

Tak ked mate tak neskutocne vela problemov len kvoli nemu, preco si s nim?A preco si s nim stale aj napriek tomu, ze ti dal facku?Si masochistka?Veru, skoda pisat. Ty riesenie nehladas, chces len pocut potvrdenie tvojich nazorov (aj ked neviem, co presne, pretoze na jednej strane napises, aky je uzasny a dobry, epos o tom ako ho uz dlhu dobu stves a preto ti jednu vlepil a vzapati, ked niekto napise, ze si si zasluzila sa rozculujes, ze nema pravo ta bit. A zaklincujes to tym ako ste sa uz vela krat rozisli a ako je kvoli nemu ten vztah neznesitelny). To, ze budes dokola vypisovat to iste tvoj problem nevyriesi. Myslim, ze nazory na toto cele su uz bohato vycerpane.

karamba

hlavne že píšeš, aký je super, nemá chyby a tak, a zrazu uvedieš, že máte veľa problémov, čo ti on všetko robí a za všetko je na vine len on. ale takú podobnú mienku si mala aj o tejto situácií s fackou, pričom hlavná príčina (čo všetko to naštartovalo) si bola ty, tak kto vie ako to je aj pri tých ostatných problémoch.
a tiež súhlasím aj s dadula56. Keď žena dá chlapovi jasne najavo, že má priateľa a o iných nejaví záujem, pochybujem že by každý jeden z nich za tebou dobiedzali...
Keď si chcela riešiť celý váš vzťah, mala si uviesť tie vaše problémy a nie tu potom písať, že nevieme pozadie tohto celého, t. j. že je tu vlastne zbytočne niečo písať.

nirvana

Áno, napísala si sem vlastne len preto , aby sme ťa poľutovali. Takže skoda pismeniek na teba. Myslím že uz di tu mala pár podobných tem, ale nechce sa mi hľadať.

napochybach

no neviete veru všetko:(nas vztah ani zdaleka nie je ideálny,mame neskutocne vela problemov-ale len kvoli nemu,
ja som sa vo vztahu nijako neprevinila,okrem toho,ze som mu spomenula parkrat inych muzov,ale on robi vela veci,ktore su nevhodne,teda robil..uz sme sa raz aj rozisli a pod ..:(je to vsetko velmi zlozite na rozpisovanie ..
neviete cele pozadie,v tom je problem ..

Dadula56

Ja mam este taku minipoznamku k tomu celemu. Tvojho priatela uz neriesim, myslim, ze uz minimalne 4 krat som sem pisala. Co ma z tych najnovsich prispevkov zaraza je, ze tvrdis ako ta kazdy chlap chce, pise ti atd. Toto je nanjvys cudne, pretoze vacsina slusnych muzov si da pohov, ked zisti, ze ma zena partnera. Nedavas nahodou svojim celym spravanim najavo, ze ta ta pozornost tesi?Pretoze ja neverim tomu, ze keby si tych chlapov odpinkala hned v zarodku, tak budes "musiet" riesit s partnerom kto ta kde chce...

karamba

Ty si tu ale opísala len jeden problém, t. j. tá facka, preto sa tu rieši len to. Nič si nevravela o iných veciach, ktoré ti vraj urobil. Potom skôr rieš celý váš vzťah, a nie len túto jednú vec. Keď neviete vyriešiť tie vaše ostatné problémy už dlhú dobu, tiež je to asi jasné..