Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som v šoku - udrel ma

Príspevok v téme: Som v šoku - udrel ma
napochybach

dobrý vecer.
stalo sa niečo,co sa nemalo stat,som vo vztahu uz dlhe roky s muzom velmi neznym a jemnym,je naozaj citlivy ku mne a pod.Vravi,ze ma miluje viac nez seba,vsetko tak robí,nikdy mi nijako fyzicky neublizil,len je strasny nervak ..najprv bol nervak,len na inych,.teraz po rokoch vztahu,je uz nervozny aj ku mnne,vybusny hrozne...je protipolovy..

objasnim bloizsie,co sa stalo...boli sme vcera na diskoteke spolu ..a opili sme sa ,inokedy nepijeme,ale sme to prehnali ..a ja ked si vypijem hovorim aj to,co by som nemala,som strasne otvorena a tak ...zacala som mu hovorit,že sa mi pacili v priebehu par mesiacov viaceri muzi,a tak -je vsak strasnme ziarlivy,lenze na to som bohuzioal,akio opita nemyslela..
a on bol opity tiez,ale pozor ! nie tak,aby nevedel,co robi ..
a potom sme stali ..a on ma z nicoho nic udrel,ako som hovorila,viem,provokovala som ho,ale velmi ma to zabolelo,skor na dusi,nechapem,ako sa vobec toto mohlo stat...viem,ze bol opity,viem,ze som ho prorovkovala,ale preboha,som zena !a nesmie si dovolit udriet ma ..
nadovazok-sa mi neospravedlnil vobec,ja som ostala tak v soku,ze som hned aj vytriezvela ..zacala som plakat a vycitat mu,ze ma udrel a on na to,ze .." nebol by si,ale si ma provokovala ..prepac " ..to bolo jedine,co som od neho pocula ...ani naznak lutost ...
a este dnes sa potom ohradzoval tym,ze vobec nebola silna ta facka,len " plesknutie " ...
no mna doteraz stipe lice ..

som uplne na dne,v slepej ulicke ..ako si to mozem toto cele vysvetlit ?

Leela333

Mňa asi najviac zaráža, ako to dokážeš riešiť stále dookola pričom rozísť sa s ním nemáš záujem. Potom si to vlastne nemusela začať riešiť vôbec, výsledok by bol rovnaký.

karamba

tu neide o to, že aby si ho NÁHODOU neurazila tak chodiť po špičkách. Ty si doňho zámerne rýpala, ho provokovala a ešte s takými rečami, dlhú dobu.. to nie je prípad, že náhodou máš zlú náladu, alebo sa pochytíte, to je úplne niečo iné a navyše ste boli opitý (čo vraj nezvyknete). Nauč sa rozlišovať situácie. Nirvana ti dobre povedal/a. Tvoje chovanie nebolo "chvíľková zlá nálada"... Proste to nemôžeš porovnávať. To ty asi nechápeš.
Ale zas keď ťa zmastí v podstate bez dôvodu, alebo aj keby mal dôvod ale bola bi to bitka, nie "potľapkanie", potom by si to mala riešiť a báť sa.

napochybach

ved to je to-že pokial sa budeme spravat k sebe dobre,tak nic nebude,ja som schopna sa spravat ako dáma ,to je jasne,on ako gentleman,to je tiez jasne,lenze perfektne je spoznat cloveka,ked sa TAK nesprava,lebo vtedy sa naplno prejaví,lebo clovek nebude vzdy 100% ný gentleman a dáma ...to sa proste nedá vzdy,clovek sa aj rozculi,clovek niekedy nemá naladu,neda sa stale len usmievat a spravat ako dáma a chodit po spickach pred nim,aby som ho nahodou neurazila,to tak nebude dlho ..a zase sa nieco vykocuri...clovek nevydrzi dlho byt ticho...aby nebolo peklo ...

Magy

kazdopadne dobra lekcia nabuduce, co ani ty nemas robit. ak sa budes k nemu spravat ako ozajstna dama, bude on oplacat dzentlmenstvom. a naopak.
ale ked sa budete k sebe chovat ako zurive psy a provokovat sa, tak samozrejme nastane to, co minule. tot vsjo.

Iveta Michael

Možno si bola trochu naivná a myslela si že si môžeš dovoliť..čokolvek

na tvojom miets eby som to už neriešila..ak si prijala jeho ospravedlnenie tak to nerieš..

napochybach

nerozisla som sa s nim,a ani by som sa nerozisla pre nieco take s nim,lebo on nie je nasilny typ cloveka,len proste ma to zarazilo a sokovalo na nom,tot vsjo ..

chcela som pocut nazory objektivne,dakujem za ne ....

a ospravedlnil sa mi potom neskor o par dni,v novom roku-rpijala som jeho ospravedlnenie,i ked viem,ze to nebolo asi mozno extra najuprimnejsie,lebo on si stale mysli svoje,ale aspon cosi ...

ajajja

Tak ako by chlap nemal FYZICKY zaútočiť na ženu, tak by žena predsa nemala PSYCHICKY ho týrať a rozprávať mu také sprostosti o iných chlapoch! Veď to je pre neho aké poníženie! Jednoducho ženy sú v tomto stavané viac " hlavou ", muži silou ... každý používa, čo mu príroda nadelila.
Kolom dookola tu omieľate ako si muž nemôže dovoliť dvihnúť ruku na žena. Mňa v živote žiadny muž neudrel, ani to samozrejme neuznávam, ale pri takomto niečom sa fakt nečudujem. Fakt je ok, keď ženská bude rozprávať chlapovi čo len chce a on má akože ako reagovať na také primitívne poznámky o iných chlapoch?? Aha jasnééé, slušne ju poprosiť " láska moja, prosím nehovor mi to ".