Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som v šoku - udrel ma

Príspevok v téme: Som v šoku - udrel ma
napochybach

dobrý vecer.
stalo sa niečo,co sa nemalo stat,som vo vztahu uz dlhe roky s muzom velmi neznym a jemnym,je naozaj citlivy ku mne a pod.Vravi,ze ma miluje viac nez seba,vsetko tak robí,nikdy mi nijako fyzicky neublizil,len je strasny nervak ..najprv bol nervak,len na inych,.teraz po rokoch vztahu,je uz nervozny aj ku mnne,vybusny hrozne...je protipolovy..

objasnim bloizsie,co sa stalo...boli sme vcera na diskoteke spolu ..a opili sme sa ,inokedy nepijeme,ale sme to prehnali ..a ja ked si vypijem hovorim aj to,co by som nemala,som strasne otvorena a tak ...zacala som mu hovorit,že sa mi pacili v priebehu par mesiacov viaceri muzi,a tak -je vsak strasnme ziarlivy,lenze na to som bohuzioal,akio opita nemyslela..
a on bol opity tiez,ale pozor ! nie tak,aby nevedel,co robi ..
a potom sme stali ..a on ma z nicoho nic udrel,ako som hovorila,viem,provokovala som ho,ale velmi ma to zabolelo,skor na dusi,nechapem,ako sa vobec toto mohlo stat...viem,ze bol opity,viem,ze som ho prorovkovala,ale preboha,som zena !a nesmie si dovolit udriet ma ..
nadovazok-sa mi neospravedlnil vobec,ja som ostala tak v soku,ze som hned aj vytriezvela ..zacala som plakat a vycitat mu,ze ma udrel a on na to,ze .." nebol by si,ale si ma provokovala ..prepac " ..to bolo jedine,co som od neho pocula ...ani naznak lutost ...
a este dnes sa potom ohradzoval tym,ze vobec nebola silna ta facka,len " plesknutie " ...
no mna doteraz stipe lice ..

som uplne na dne,v slepej ulicke ..ako si to mozem toto cele vysvetlit ?

napochybach

lekciu zo sj ?hm ?čo to malo so slovenskym jazykom ?nepochopila som teraz asi dobre ...

cize ...vy,zeny,vy by ste to za takychto okolnosti chlapcovi odpustili ?bez pochyb chcete mi povedat ?

ja nehovorim o nom,ze je nasilnik,alebo hulvat,to som v zivote nepovedala

Vemeno

napochybach,

dam ti zadarmo lekciu lekciu zo SJ:
Ak niekoho urazas do oci a on ti da jednu facku, neznamena to, ze je hulvat, svina, nasilnik, ani ze je agresivny. Naopak, clovek, ktory ho tak verejne nazve a nehlada ziadnu chybu v sebe je bud klamar, ohovarac, alebo hlupak. Neviem, ako to este jednoduchsie napisat.

kafe

ON nemá právo ťa udrieť. Súhlasím. Žena nemá právo provokovať. Bodka. Viac sa neni o čom baviť v tomto konkrétnom prípade.

mellisa

napochybách- tu to tu furt riešiš? :D Ten tvoj frajer možno aj zabudol, že ti nejakú facku dal :D
Mimochodom, nevieš kde je james bond? S ním aspoň bola sranda :D

napochybach

tak ludia,poprosila by som bez urazok na moju osobu,hadam diskutujeme normalne bez urazok....nie ?

a povazujem to za uprimnosť,a nejde len o " zmurkanie ",to by som mu asi nezavesila na krk,ale vela chlapov chcelo pocas nasho vztahu o mna bojovat,lebo ma lubili,a myslim,ze ked mi niekto napise sms ,ked som s partnerom ,a on sa ma pyta,kto to je,mam mu klamat ?ze " spoluziak " ?alebo čo ?normalne poviem pravdu ..a aj vsetko okolo toho,ja mu nemienim klamat,som uprimny clovek ...a dokonca on mi tiez povedal raz,ze sa mu jedna spolupracovnicka zapacila ..a co ?je na tom zle ?na to mame oci ...predsa ..

ano,samozrejme a este urobte z neho neviniatko,ktore ma nosi len na rukach ..aj keby som mu povedala ,ze ho podvadzam roky,co prirodzene nie je pravda,tak ON nema pravo ma udriet,nikdy chlap si nemoze dovolit vztiahnut na zenu ruku,ked je znacne od neho slabsia ...

kafe

Pozri, ak je chyba len v ňom, zistíš to časom. Ak je naozaj hulvát a chrapúň čo bezdôvodne bije slabú žienku, tak sa facka zopakuje a ty mu definitívne a preukázateľne môžeš dať zbohom, lebo je to debil.
ALE. Ak ste chybu spravili obaja a ty si priznáš svoj podiel viny a hlavne ZMENÍŠ to, čo robíš zle, z partnera sa môže vykľuť úžasný chlap (aký vlastne aj je podľa tvojho opisu), ktorí si nikdy viac nedovolí vztiahnuť na teba ruku.

kafe

dievča zlaté, aj keby si sa rozišla s týmto "zlým" chlapom, tak sa môže stať, že ďalší partner ti jednu struhne, lebo sa správaš trochu nemožne (neprijateľne pre niektorých chlapov). Ty provokuješ značne dlhú dobu, vôbec to nevnímaš a nedokážeš pochopiť, že robíš niečo zlé, dokonca to považuješ za úprimnosť. Ty to nerobíš naschvál (že ho provokuješ), rovnako ani ON ti nevylepil naschvál. Chápeš? Takže ste si úplne kvit, povedala by som, že ty si to prepískla o kus viac a tvoj chlap sa dlhšiu dobu musel trápiť a ovládať. Ty sa trápiš len tento jedenkrát, on zakaždým, keď si bola tak úžasne úprimná. Myslím, že sa k sebe skvele hodíte a je zbytočné sa rozchádzať - nájdeš si presne podobný typ chlapa. Ale jediné rozumné riešenie je, aby si sa TY začala správať inak a hlavne PRESTALA rozprávať o tom, kto všetko ťa chce. Nehovor mu to, jeho to zraňuje, nechápeš?

god o war

zboznujem taketo hlupane, najdu si chlapa, ti sa do nich zalubia a ony sa zacnu chovat ako pipinky, vaz si ma lebo mna chce kazdy druhy, ak nemas 15 rokov tak si si tu vychovnu facku zasluzila, zvysuj si sebavedomie nejakym inym sposobom