Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som v šoku - udrel ma

Príspevok v téme: Som v šoku - udrel ma
napochybach

dobrý vecer.
stalo sa niečo,co sa nemalo stat,som vo vztahu uz dlhe roky s muzom velmi neznym a jemnym,je naozaj citlivy ku mne a pod.Vravi,ze ma miluje viac nez seba,vsetko tak robí,nikdy mi nijako fyzicky neublizil,len je strasny nervak ..najprv bol nervak,len na inych,.teraz po rokoch vztahu,je uz nervozny aj ku mnne,vybusny hrozne...je protipolovy..

objasnim bloizsie,co sa stalo...boli sme vcera na diskoteke spolu ..a opili sme sa ,inokedy nepijeme,ale sme to prehnali ..a ja ked si vypijem hovorim aj to,co by som nemala,som strasne otvorena a tak ...zacala som mu hovorit,že sa mi pacili v priebehu par mesiacov viaceri muzi,a tak -je vsak strasnme ziarlivy,lenze na to som bohuzioal,akio opita nemyslela..
a on bol opity tiez,ale pozor ! nie tak,aby nevedel,co robi ..
a potom sme stali ..a on ma z nicoho nic udrel,ako som hovorila,viem,provokovala som ho,ale velmi ma to zabolelo,skor na dusi,nechapem,ako sa vobec toto mohlo stat...viem,ze bol opity,viem,ze som ho prorovkovala,ale preboha,som zena !a nesmie si dovolit udriet ma ..
nadovazok-sa mi neospravedlnil vobec,ja som ostala tak v soku,ze som hned aj vytriezvela ..zacala som plakat a vycitat mu,ze ma udrel a on na to,ze .." nebol by si,ale si ma provokovala ..prepac " ..to bolo jedine,co som od neho pocula ...ani naznak lutost ...
a este dnes sa potom ohradzoval tym,ze vobec nebola silna ta facka,len " plesknutie " ...
no mna doteraz stipe lice ..

som uplne na dne,v slepej ulicke ..ako si to mozem toto cele vysvetlit ?

Iveta Michael

napochybach..

..raz a navždy si konečne zapíš že:

nie je to normálne ani bežné (ťa citujem ) ked žena v opilosti provokuje priateľa..

to čo ti vôbec napadlo toto tuná skúmať..? väčšina z tých ľudí čo ti tu píšu sa mi zdajú celkom normálni a v pohode..ja si skôr myslím,že ty si nechcela počuť OBJEKTÍVNY názor na vec...chcela si aby sme ti tu všetky baby pritakali,no prepáč..ale odo mňa sa takého pochlebovania nedočkáš!

osobne sa mi veľmi protiví ten typ správania sa k mužovi..ako si samú seba opísala..

..môžte sa do mňa navážať kto chcete,ja si za týmto stojím!:)

karamba

a sama si tu napísala, že sa naňho nehneváš (aspoň ne až tak). Podľa mňa sa už len okolo toho zbytočne motáš a riešiš to len z dôvodu, že padla "facka" čo je neprípustné a preto to treba riešiť už len z princípu.

karamba

tak už tu toľko tú facku (čo ani nevieš aká bola silná, bola aj v stave opitosti) nerieš, radšej rieš tie ostatné veci vo vašom vzťahu o ktorých si písala. A keď sa to stane ešte raz, potom urob čo je správne.
Len tak medzi rečou, mne sa skôr zdá, že keby ten tvoj prišiel za tebou na kolenách s prosíkom o odpustenie, už to tu neriešiš. Pretože toto si tu rozoberala, že keby sa ospravedlnil hneď a ne keď si ho ty dokopala k tomu (keď on vraví, že to bolo len také potľapkanie, nevedel ako si to zobrala ty, nevidel dôvod sa ospravedlňovať), tak by to bolo OK.

napochybach

ja si priznavam,ze som schybila,a že ma to mrzí,ano,uz som to tu niekolkokrat napísala,tusim,ze to uz nespravím ..
ja len hovorim to,že ziadna zena,ani ked provokuje chlapa,si nezasluzi ,aby na nu polozil ruku,da sa to vyjasnit aj inak,alebo nejako tu zenu zastavit,nie hned jej jednu zavesit ..

a pokracuje to medzi nami divne ...ja sa nanho nehnevam,lebo si priznavam aj svoju chybu,a spravame sa k sebe normalne,akoby sa nci nestalo ..

karamba

napochybach jasné že súhlasiš s weird, keď ti jej odpovede vyhovujú asi vo všetkom. Tu neide o to, že máš sa báť a chodiť po špičkách. Tu ide o to, aby si aj ty používala zdravý rozum. Ty vidíš chybu len vo svojom mužovi stále (aj tými komentármi, ako veľmi a koľko krát ti ublížil - na čo si vôbec s ním potom?), že ti dal facku, pričom sama si priznala že si uvažovala, či bola vlastne až taká silná (keďže si bola opitá) a nemalá len takú intenzitu, akokeby ste sa napríklad len doťahovali. Ty si podľa mňa stále neuvedomuješ, ako si sa chovala ty. Koľko krát si mu rozprávala ako sa ti páči iný chlap. Či to je správne? to je rozumné? na jaku riť ho takto provokuješ? lebo ty mu môžeš robiť zle a on tebe nie? Keď chlap niekedy urobí niečo, čo sa žene nepáči, dá mu facku hocikedy.

Keď sa chlap zachová skratovo raz, aj to keď ste boli náhodou opitý, vyprovokovala si ho a už sa to všetko v ňom nakopilo - ako to môžeš porovnávať s tým, že sa budeš báť niečo povedať, alebo že budeš musieť chodiť po špičkách? Nie, len sa správať ako normálna riacionálne uvažujúca žena.

Nie, nikomu by sa nepáčilo keby ju chlap otĺkal, nikto tu neobhajuje nejaké násilie na ženách. Ale ani ty sa nemáš k nemu správať ako si sa správala, ako k debilovi alebo ako to napísať. A nie, že ty mu môžeš robiť hocičo a on tebe nie.

Chcela si objektívne názory, dostala si ich. Aj keď neviem načo, keď jasné že sa budeš stotožňovať len s tými, čo ta obhajujú a sú na tvojej strane.

Mohla si tu napísať, ako to pokračuje medzi vami

milenkaj

Pekny nazor, ze zeny su silnejsie psychicky a muzi fyzicky.Obaja maju svoju silu pouzivat rozumne a vela konfliktov by na svete nebolo.

mirka169

nechcem byť zla ale.. skus sa zamyslieť nad tym čo si spravila ty.. rozpravať partnerovi že sa ti pačilo toľko a toľko mužov? na jeho mieste by som urobila to iste.. a čo že si žena? aj ja som žena a určite by som nerobila okolo toho take sceny.. a ani by som nemala prečo.. pretože take dačo by som ani nikdy nepovedala lebo mne by sa určite dakto iny nepačil..

.. a asi ti v tom vzťahu čosi chyba keď ťa priťahuju ini muži.. možno podvedome a ani o tom nevieš..

napochybach

a suhlasim s weird uplne praktcky vo vsetkom ..

co si zena akoze ma davat pozor,aby " nepresvihla " hranicu ?chodit kazdy den po spickach,aby ho nahodou nerozhnevala ?

teraz uz mierim vseobecne ,nie na diskusiu ..no odpovedzte si uprimne,vy co tu tak neochvejne zastavate nazor,ze som si vykoledovala zaucho,obratte to na seba ...

tiez by ste si povedali,keby vam dal priatel zaucho ,ze " vsak som si zasluzila " ?myslim,ze urcite nie ..tak sa zamyslite nad tym,co rozpravate

napochybach

je mi zle z ludi,ktori pisu,ze si zena zasluzi facku,ak provokuje a neposlucha ..je mi na zvracanie,asi len tolko ..