Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som v šoku - udrel ma

Príspevok v téme: Som v šoku - udrel ma
napochybach

dobrý vecer.
stalo sa niečo,co sa nemalo stat,som vo vztahu uz dlhe roky s muzom velmi neznym a jemnym,je naozaj citlivy ku mne a pod.Vravi,ze ma miluje viac nez seba,vsetko tak robí,nikdy mi nijako fyzicky neublizil,len je strasny nervak ..najprv bol nervak,len na inych,.teraz po rokoch vztahu,je uz nervozny aj ku mnne,vybusny hrozne...je protipolovy..

objasnim bloizsie,co sa stalo...boli sme vcera na diskoteke spolu ..a opili sme sa ,inokedy nepijeme,ale sme to prehnali ..a ja ked si vypijem hovorim aj to,co by som nemala,som strasne otvorena a tak ...zacala som mu hovorit,že sa mi pacili v priebehu par mesiacov viaceri muzi,a tak -je vsak strasnme ziarlivy,lenze na to som bohuzioal,akio opita nemyslela..
a on bol opity tiez,ale pozor ! nie tak,aby nevedel,co robi ..
a potom sme stali ..a on ma z nicoho nic udrel,ako som hovorila,viem,provokovala som ho,ale velmi ma to zabolelo,skor na dusi,nechapem,ako sa vobec toto mohlo stat...viem,ze bol opity,viem,ze som ho prorovkovala,ale preboha,som zena !a nesmie si dovolit udriet ma ..
nadovazok-sa mi neospravedlnil vobec,ja som ostala tak v soku,ze som hned aj vytriezvela ..zacala som plakat a vycitat mu,ze ma udrel a on na to,ze .." nebol by si,ale si ma provokovala ..prepac " ..to bolo jedine,co som od neho pocula ...ani naznak lutost ...
a este dnes sa potom ohradzoval tym,ze vobec nebola silna ta facka,len " plesknutie " ...
no mna doteraz stipe lice ..

som uplne na dne,v slepej ulicke ..ako si to mozem toto cele vysvetlit ?

Leela333

kkaffik, neviem či si muž alebo žena, ale obhajovať také "výchovné zaucho"? Preboha veď ani decko by som nezbila. To, že má niekto navrch napríklad vo fyzickej sile (muž k žene) alebo v postavení (rodič k dieťaťu) mu nedáva ŽIADNE právo ju použiť. Všetky problémy sa dajú riešiť aj inak ako hrubou silou. Možno keby ste si niektorí toto uvedomili, vyzeralo by to v našej spoločnosti trochu inak.

kafe

.weird, som žena. A JA tie hranice vnímam a rešpektujem. A pre mňa to nie su hranice, ktoré stanovili muži, vycucali si ich z prsta, sú neviditeľné a nerozpoznateľné. Ale obyčajná slušnosť ma naučila vnímať a vidieť to.

Stále vnímaš iba to, že chlap sa vŕši na žene a ona je jeho hromozvodom. Ale to isté robí predsa žena! ONA svoj problém (provokovať, ublížiť, ponížiť, vybiť svoju zlosť/frustráciu) v emocionálnej rovine prenáša na chlapa a vtedy chlap (v tej psychickej oblasti) ťahá zas za KRATŠÍ koniec a nezvláda to - prejaví sa fyzicky. Prečo je pre ženy normálne vybúriť sa na chlapovi (lebo šak on je silný a MUSÍ všetko vydržať) a potom sa divia, že to chlap nedokázal uniesť so zaťatými zubami? Žena je psychicky silnejšia, tak by sa mohla trochu ovládať v tejto oblasti tiež, nie stále čakať, že sa budú ovládať len chlapi.
Ďakujem za diskusiu weird :) ja končím. Nebudem na kompe.

.weird

co je k nepochopeniu lilly? ze ak by si muz a zena boli fyzicky rovnocenni, nech si teda riesia spory rucne strucne, ak sa teda na viac nezmozu. ale jednoducho si nie su.

ja si ale ani viem len tazko predstavit situaciu, v ktorej by mi prislo "zasluzene" zaucho od zeny, nech uz sme v akomkolvek vztahu. ale ta nuanca, akolkolvek mala, oproti facky od muza, tam proste JE.

ja som na tuto temu popisala uz dost, mozno az prilis, ale je mi velmi luto, ze su take zeny, ktore si to nechaju. kvoli nim a aj pretoze su zo sirsej perspektivy sucastou problemu. zeny, ktore su ochotne sklopit zrak a prijat, ze si ZASLUZILI dostat - nech to poviem rovnako vularne, ako vulgarne mi pride to gesto - po hube.

.weird

ak vas zena fyzicky napadne a ohrozuje na zdravi - nech sa paci, mili muzi, brante sa, robte co musite na zachranu vlastneho zivota, som plne na vasej strane.

ak maju obe polovicky radi "taliansku kuchynu" neurobim nic ine, iba bez akychkolvek predsudkov zazelam Buon Appetito! proti gustu naozaj ziaden disputat!

ale musim priznat, ze ma jednoducho poburili nazory ludi, oboch pohlavi, aj ked z inych dovodov, ohladom roznych "vychovnych", o ktore si zeny "koleduju" a teda "zasluzia".

zena nie je dieta, nie je muzov majetok, nie je domace zvieratko, ktore si je treba skrotit alebo vycvicit. v takomto kontexte jednoducho fyzicky presah NEMA opodstatnenie.

nirvana

Každú jednu vec treba posúdiť individuálne. Ako som uz pisala, zamysli sa nad svojim chovanim sa k nemu, ale zbytočne tebe niečo písať, aj tak si melies svoje.

nirvana

Ked ma naštve chlap, tiež sa zazeniem :D a čo, ked provokuje. Každý ma poznať prirodzene hranice slušnosti. Slovny útok je tiež útok. Akurát že ked dá zaucho 50 kilova žena a 80 kilovy muž, je to trochu rozdiel :) tiež som raz schytala zaslúženú facku, a naozaj bola zaslúžená. Rozprávať aj hádať sa treba na úrovni.