Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som v šoku - udrel ma

Príspevok v téme: Som v šoku - udrel ma
napochybach

dobrý vecer.
stalo sa niečo,co sa nemalo stat,som vo vztahu uz dlhe roky s muzom velmi neznym a jemnym,je naozaj citlivy ku mne a pod.Vravi,ze ma miluje viac nez seba,vsetko tak robí,nikdy mi nijako fyzicky neublizil,len je strasny nervak ..najprv bol nervak,len na inych,.teraz po rokoch vztahu,je uz nervozny aj ku mnne,vybusny hrozne...je protipolovy..

objasnim bloizsie,co sa stalo...boli sme vcera na diskoteke spolu ..a opili sme sa ,inokedy nepijeme,ale sme to prehnali ..a ja ked si vypijem hovorim aj to,co by som nemala,som strasne otvorena a tak ...zacala som mu hovorit,že sa mi pacili v priebehu par mesiacov viaceri muzi,a tak -je vsak strasnme ziarlivy,lenze na to som bohuzioal,akio opita nemyslela..
a on bol opity tiez,ale pozor ! nie tak,aby nevedel,co robi ..
a potom sme stali ..a on ma z nicoho nic udrel,ako som hovorila,viem,provokovala som ho,ale velmi ma to zabolelo,skor na dusi,nechapem,ako sa vobec toto mohlo stat...viem,ze bol opity,viem,ze som ho prorovkovala,ale preboha,som zena !a nesmie si dovolit udriet ma ..
nadovazok-sa mi neospravedlnil vobec,ja som ostala tak v soku,ze som hned aj vytriezvela ..zacala som plakat a vycitat mu,ze ma udrel a on na to,ze .." nebol by si,ale si ma provokovala ..prepac " ..to bolo jedine,co som od neho pocula ...ani naznak lutost ...
a este dnes sa potom ohradzoval tym,ze vobec nebola silna ta facka,len " plesknutie " ...
no mna doteraz stipe lice ..

som uplne na dne,v slepej ulicke ..ako si to mozem toto cele vysvetlit ?

napochybach

na aké otazky som neodpovedala ?snazila som sa priebezne odpovedat na vsetko,ale je mozne,ze som nieco preskocila,lebo je tu toho vela ...tak sa pytajte este ,ja rada odpoviem

a o intenzite tej facke,to vlastne polemizujem aj ja ,mne sa tiez nezdala nejaka silna ,aj on tvrdi,ze bola slaba,len capnutie,ale zase preco ma to potom stipalo na lici tolko hodin,to netuším -bola som opita a preto sa tazko velmi odhaduje ta intenzita,keby som bola triezva tak to viem posudit,takto je to tazsie ...

viem,ze sme vinni svojim sposobom obaja,uz to chápem ...
ale vy neviete este vela veci,co on mne porobil ,a velmi zlych ..nemyslim fyzicke utoky,ale ine veci ,a preto mozno ja mam dovod na to,co robím
neviete a ani nemozete vediet cele pozadie tohto celeho :(

Leela333

Citujem: "neviem vlastne naco som to sem rozpisovala,lebo tu cloveku malokto normalne poradi a len si ludia bud robia srandu,alebo sa zacnu medzi sebou hadat ,alebo kritizovať ...ale vsetkym normalnym komentarom dakujem ,rozhodnutie je vsak na mne"

Naozaj neviem ani ja prečo si písala, keď ty o radu vlastne ani nestojíš a zrejme si len chcela si trochu ponadávať na frajera a dostať za pravdu. Ľudia ti tu poradili, každý podľa vlastného úsudku, ale poradili normálne. Lenže ty si stále mlela dokola to isté, na veľa otázok si ani neodpovedala len opakovala to svoje, tak sa nečuduj, že si začali robiť srandu.

milenkaj

celkovo je to o tom, ze ty mas podpichovacnu povahu, sama si dost taky zadrapcivy typ a on je zas vznetlivy, vybusny, poviem to tak, jeho povaha by sa hodila skor k pokojnej, vyrovnanej a rozumnej zene, ktora si uvedomuje co kedy ma a co nema povedat, co ho bude vediet korigovat. Pri takej zene sa nikdy nemusi jeho agresivita a vybusnost prejavit a prezili by spolu celkom pekny a harmonicky zivot.Pri povahe, aku mas trebars ty, sa unho prejavia vsetky negativne povahove crty.Ty asi zas potrebujes flegmatickeho a rozumneho partnera, co by chapal tvoje detinske spravanie a nemal by ti zato chut dat facku, ale nejako rozumne ta uzemnil, alebo ta ignoroval v takej situacii. Cize obaja zvazte novy vyber partnera.

karamba

a ešte.. sa vraví, že psychický teror je omnoho horší ako fyzický. tie tvoje reči čo musel trpieť asi v nejakých pravidelných intervaloch dlhšiu dobu, boleli asi rovnako, ako teba táto facka..

karamba

no keď si provokovala svojho priateľa týmto spôsobom, ako aj tu stále dookola píšeš to isté (omieľaš len to isté dookola, nič viac, nič nové, žiadny výsledok, nič) tak sa nie je čo čudovať. On nemal urobiť čo urobil, áno, ženy sa nebijú, ale tvoje provokovanie, to čo je? ty povieš že si čakala, že ťa aj on bude provokovať. Nezachoval sa bohužiaľ podľa tvojich predstáv. ako ti sám povedal, už sa to v ňom všetko nakopilo a vybuchol, pravdupovediac, ani sa mu nie je čo čudovať keď si mu o iných chlapoch asi aj do detailoch rozprávala čo a jak. Na jeho mieste, možno by som už ja teba vtedy nechala, lenže on to trpel (jemu to vadilo, čo si si aj ty sama bola vedomá, veď komu by nie). Tvoj strach, že sa to zopakuje je pochopiteľný, ale keď si to vezmeš z druhej strany, zaslúžila si si.
A boh vie čo to bola za facka naozaj, keď si bola aj opitá, možno si to aj inak cítila, zuby ťa mohli rozbolieť tiež len vtedy akurát z niečoho a ne že ťa to štípe aj neviem koľko hodín po tom, to by ti inú musel vylepiť.
tvoje správanie je rovnako neospravedlniteľné ako jeho a to, že on prejavil ľútosť len nie spôsobom, akým si zase predstavuješ ty, je zase tvoj problém.
Ja by som tiež priateľovi nerozprávala nejaké detaily o tom, kto ma chce, čo so mnou chce atď atď a ešte povieš, že si chcela vidieť reakciu, že to naschvál... To je fakt nenormálne racionálne uvažovanie, to ti k nemu tiež len zablahoželať.
Ste tu vinný obaja, keď sa to stane znovu, tak ho opustíš a problém vyriešený, lebo nemyslím, že toto je nejaká taká situácia, že dám ti po papuli lebo si sa rozprávala v práci s kolegom... dám by nebolo čo riešiť...

pendrek

Sanka mi pada aka si tupa, ja by som sa na teba vykaslal. Take kraviny hovorit partnerovi, co si ozaj bez mozgu? Bud taka stale a zivot ta preplieska, ze ta vobec niekto chce, fuj

Fero M.

NIekedy staci 5 minutovy rozumny rozhovor s partnerom.

Povedz ze si provokovala a necakala taku reakciu a svoje momentalne pocity a to rozcarovanie. Ako si pisala rozh. je na tebe.

Magy

napochybach - ako citam vsetky tvoje prispevky tak zistujem, ze si sem pisala najme preto, aby ti ludia dali za pravdu. a to sa nikdy nestane.
zalezitost ma viac aspektov, nez len ten, ktory vidis ty zo svojej strany a nie je mozne, aby sme sa tu vsetci zhodli na jednoznacnom postoji.
ja som ti uz napisal, ze to privelmi rozpitvavas a uz aj fera m. do dozralo.
drazdila si hada bosou nohou, schytala si to. nic viac, nic menej. bodka. uzavri s priatelom jasnu dohodu kto co moze a co nemoze a nie je viac co riesit. alebo si napis sem: www.zdravie.sk

napochybach

tolko alternativ ,Fero M asi by ani ini ludia nevymysleli :D:D:D

neviem vlastne naco som to sem rozpisovala,lebo tu cloveku malokto normalne poradi a len si ludia bud robia srandu,alebo sa zacnu medzi sebou hadat ,alebo kritizovať ...ale vsetkym normalnym komentarom dakujem ,rozhodnutie je vsak na mne

Fero M.

Čo chceš vlastne počuť??

Keď ti napíšu ľudia že je agresívny?
čo spravíš??
1. rozídeš sa?
2. odpustíš mu?
3. budeš s tým žiť dalej?
4. budeš sa ho snažiť prerobiť?

1.1 kôli facke?
1.2 kôli jeho agresivite?
1.3 kôli tomu, že je nenapraviteľný?
1.4 kôli žomu, že ťa sklamal?

2.1 aj ked sa možno nenapraví?
2.2 aj ked si ju dostala?
2.3 aj ked ťa sklamal?

3.1 a hľadať odpovede inde?
3.2 a zisťovať prečo sa to stalo?

4.1 odpustíš mu?
4.2 porozprávate sa?

Čo vlastne chceš ty ako osoba spraviť momentálne???? Myslíš že ti ľudia napíšu čo?

1. skupina že si hlúpa a zbytočne si rýpala
2. skupina, že tvoj priateľ je agresívny a možno sa nezmení

3. že je agresívny, ale zaslužila si si to

4. že si si to nezaslúžila a rozíd sa

5. že ste drbnutý obaja, ked si vravíte kto vás priťahuje okolo vás

Výsledok?

Zbytočne si provokovala, svojho nadmerne žiarlivého priateľa v opojení alkoholu.
Je možné že by ťa udrel znova, ale skôr je to menej pravdepodobné ak vravíš aký je a toto bol len skrat.
Zbytočne ho nedráždi a on teba tiež nie.
Ten šok prežiješ a ak ho miluješ, tak si z toho zoberieš aj klady aj zápory. To že sa ti neospravedlnil znamená, že je urazený nad jeho ego a to je už len na tebe, či mu po nom budeš dupať aj nabudúce.

Ludí nezmeníš a už vôbec nie na svoj obraz. tak to pochop konečne