ahojte, potrebovala by som rady :( je normalne ked si kazdy den pozeram fotky tych vyumelkovanych krasavic z medii, co maju spravene nosy, prsia a pery? Hlavne tie ktore sa predavaju ako fotomodelky a pretrcaju sa v kazdom muzskom magazine.Stale si kladiem otazku ci to je pre muzov pritazlive, ci by chceli mat takuto krasavicu aj doma, nielen na jednu noc. Cim dalej tym viac tuzim po plastikach aj ja a to som bola vzdy zdravo sebavedoma :(
Umela krasa
ano presne, aj ja som dala coko hnedu a skoncila s ciernou, ale v lete vzdy vybledne...teraz si davam svetlu hnedu a ta chyti tak stredne
megan - no zehlenie skodi, vidim, ze ich mas pekne upravene, ja na to nemam nervy, umyjem a idem, ale muz ma rad, ked si ich vyzehlim, jemu sa to paci
a luli ja som povodne vzdy chcela tmavohnedu farbu, prirodzenu mam gastanovu, ale odvtedy co som si na hlavu dala cokoladovu, tak mi to chytilo do cierna a teraz si ich nemozem odfarbit. rozmyslala som aj o melire, ale tak neviem, nici to asi dost vlasy.
baby becka stacia a poviem vam mala som take mini A a po dietati mam B...takze berte este plus 1-2 ked sa stanete matkami, megan ale uvazovala, ale nemam 2000 eur na to, hypoteka, rodinne rozpocty, to nielen tak :) ale raz si mozno dam, do 40tky casu dost :))
dievcata,
aj ja som si musela pockat kym takto narastli, ale mam ich dost znicene, lebo si ich zehlim, sice pouzivam aj pripravky. ale tak utesujem sa tym ze vsetko nici vlasy:)
luli ty by si kludne mohla aj teraz, mas naozaj peknu a fotogenicku tvar, hlavne tie oci:)
baby aj ja mám také väčšie Béčka a nevadí mi to ...nikdy by som si ich nezväčila...
luli bože musíte byť krásny párik, uvidíš ako si ťa bude synček strážiť ked bude starší :) už teraz mu určite v škôlke vravia akú má peknú mamu..
luli
ale vyzeraju pevne :) aaa pushupku mam na fotke aj ja :D no neviem ci plne becka mozno take dobre acka.
a o prsiach si nikdy ani neuvazovala?
tak musim uznat ze syncek ma peknu maminu:)
zlatovlaska - ved to je krasne povolanie, drzim ti palce a znamienko nech ta netrapi, to je najmenej
megan ma mega vlasy :D...ako nadpojene, inak aj ja som bola kedysi na cierno, ale v zime som dost bleda, tak som presla na hnedu, ale ved aj zlatovlaska ma extra dlhe vlasy
luli.. ked som mala 14 rokov mala som možnosť byť fotomodelka..ale nemohla som kôli tomu znamienku :/ a teraz by som sa už na to asi nedala, lebo tam chcú veeeeeľmi chudé baby, a taká ja nechcem byť..ja chcem byť zdravotná sestra :)