Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Umela krasa

Príspevok v téme: Umela krasa
megaan

ahojte, potrebovala by som rady :( je normalne ked si kazdy den pozeram fotky tych vyumelkovanych krasavic z medii, co maju spravene nosy, prsia a pery? Hlavne tie ktore sa predavaju ako fotomodelky a pretrcaju sa v kazdom muzskom magazine.Stale si kladiem otazku ci to je pre muzov pritazlive, ci by chceli mat takuto krasavicu aj doma, nielen na jednu noc. Cim dalej tym viac tuzim po plastikach aj ja a to som bola vzdy zdravo sebavedoma :(

megaan

ved si mozme potom niekedy poslat este jednu:D podla mna aj ano, tam naozaj vyzeram ako mlada zabka...
na luli som zvedava aj ja:)))

zlatovlaskaa

tak za ten rok si sa moc nemohla zmeniť :) ale fakt ak by si si dala plastiku, iba by si sa skazila.. a vlasy máš super :) božee nech už lula pošle som aj na ňu zvedavá :D

megaan

hej, na tej foto uznavam, ale je uz starsia, rok dozadu asi..a je pravda ze vyzeram mlado, kazdy mi skor typne menej.. no co, o par rokov sa tomu mozno potesim:):D
a aj ty si pekna:)

zlatovlaskaa

megaan
vyzeráš dosť mladučko, asi na 15,16 rôčkov... ale fakt si dosť pekná, prirodzená, ty plastiku nepotrebuješ! ak do toho pôjdeš budeš s prepáčením fakt ťava.. ja mám 20 rokov

megaan

zlatovlaska,
to je len lesk, ale tak dakujem :) myslis ze naozaj nie? aj tak by som sa asi bala do toho ist:/
mladucka som, 18..a ty?