Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Umela krasa

Príspevok v téme: Umela krasa
megaan

ahojte, potrebovala by som rady :( je normalne ked si kazdy den pozeram fotky tych vyumelkovanych krasavic z medii, co maju spravene nosy, prsia a pery? Hlavne tie ktore sa predavaju ako fotomodelky a pretrcaju sa v kazdom muzskom magazine.Stale si kladiem otazku ci to je pre muzov pritazlive, ci by chceli mat takuto krasavicu aj doma, nielen na jednu noc. Cim dalej tym viac tuzim po plastikach aj ja a to som bola vzdy zdravo sebavedoma :(

megaan

zlatovlaska,
pozrela som, hmm z toho musi mat kazda zena mindraky :/ esteze existuju tie silikony. podla mna takymto pripadom by to mala uhradzat poistovna.

megaan

luli, zlatovlaska,
obidve mate svoje rovne? lebo ja ich mam dost vlnite, ale nepacia sa i, myslim ze v nich vyzeram este mladsie. pacia s ami rovne, ale kazdemu sa paci asi to co nema:D

zlatovlaskaa

megaan
však na dive bola súťaž o plastiku prs.. no ked som videla tie baby mi ich bolo feest ľúto.. ved to nemali ani áčka.. úplna chlapská hrud.... skús to pozrieť a ked to uvidíš si pomyslíš aké máš pekné prsia :)

megaan

zlatovlaska,
skusala som, od pralinkovej po slabo hnedu a nic... ale popravde uz si na sebe ine vlasy predstavit neviem, v lete mi to mozno vytiahne, snad :)

zlatovlaskaa

inak aj ja som sa raz dala na tmavo takú čokoládovú som mala a vyzerala som strašne :( vôbec sa mi tmavé farby nehodia.. kamošky mi vraveli že viac mi idú do blond

megaan

ale urcite sme na tom lepsie ako ine zeny, co nemaju ani acka. ved dnes su pekne podprsenky, co nam spravia pekny vystrih:)

zlatovlaskaa

megaan
no to máš horšie ked máš čierne vlasy, lebo s tým už moc toho nenarobíš... skúšaj si dať hnedé farby a nie melír, to ti dosť zničí lebo tam je veľa peroxidu