ahojte, potrebovala by som rady :( je normalne ked si kazdy den pozeram fotky tych vyumelkovanych krasavic z medii, co maju spravene nosy, prsia a pery? Hlavne tie ktore sa predavaju ako fotomodelky a pretrcaju sa v kazdom muzskom magazine.Stale si kladiem otazku ci to je pre muzov pritazlive, ci by chceli mat takuto krasavicu aj doma, nielen na jednu noc. Cim dalej tym viac tuzim po plastikach aj ja a to som bola vzdy zdravo sebavedoma :(
Umela krasa
zlatovlaska- aky ma nick? mi posles do mailu? aj mna napadlo, ze bude pekna urcite, len tie prsia jej chybali...vidis k tejto fotke by sa mali chlapi vyjadrit, ci lepsie pred, alebo po, urcite by kazdy zvolil po
Mimulus,
sup sem s fotkou :) jednoznacne ti vyliecime vsetky mindraky :))
mimulus
zhodnotili sme jedna druhú, tretiu :) a zhodnotili sme sa že sme pekné :)daj aj ty foto
:))
ale pekna velkost, primerana :)
a zlatovlaska, brazislky keratin som chcela uz davnejsie, ale kadernicka ma zacala odhovarat ze ich nikd ynebudem mat uplne rovne, ze potom musim pravidelne pouzivat kury za desiatky eur..tak som sa na to vykaslala
megan
hehe dakujem :) no ja budem stále len asi zlatovláska :) inak sa mi nič nehodí ..
luli
hej jasné to mi potom doplo:) bohvie ako vyzerá teraz.. som si pozerala aj jej fotky na pokeci, a pekná baba, dobre že jej to spravili..
Ako to? Si veríte :D
Mimulus aspon trochu prides pri svojej depke na ine myslienky, si v spolocnosti krasnych zien :D
zlatovlaska - ma ich nafuknute, ale preto, lebo nemala ziadne, ked sa da silikon do nejakych prs tak to inak ude vyzerat ako do plochej hrude, plus su odfotene cerstvo po operacii cize su este opuchnute, ale myslim, ze moze byt spokojna
hej hej, luli ma pravdu, ty si naozaj ako taka zlatovlaska :)