ahojte, potrebovala by som rady :( je normalne ked si kazdy den pozeram fotky tych vyumelkovanych krasavic z medii, co maju spravene nosy, prsia a pery? Hlavne tie ktore sa predavaju ako fotomodelky a pretrcaju sa v kazdom muzskom magazine.Stale si kladiem otazku ci to je pre muzov pritazlive, ci by chceli mat takuto krasavicu aj doma, nielen na jednu noc. Cim dalej tym viac tuzim po plastikach aj ja a to som bola vzdy zdravo sebavedoma :(
Umela krasa
megan - co si pipi? vsak ja mam len becka...mam push upku na fotke...aj ty mas asi taku velkost usudzujem a neodkojene :D
zlatovlaska - muz je brutalne pekny :)) a mame syna - 6 rokov
zlatovlaska,
do leta ich mas aj ty, podstrihavaj ich v levovi a uvidis :))
megan - dakujem, nie nemam ziadnu plastiku, odkial by som na nu vzala :))
baby za vami sa urcite kazdy otoci...vy ani nemusite riesit plastikove pipiny, dajte si prihlasky na miss ja som uz stara nemozem :)))
a ja vám v dobrom závidím tie dlhé vlasy :)
naozaj si krásna mamina, muž musí na teba dávať asi dosť pozor čo ? :) a máš syna či dcéru ?
no teraz ma asi skor zacinaju trapit prsia ako nos :D luli mozes za to ty:D :)
luli
cize nemas ziadnu plastiku? hmm to je sen, mas asi vsetko co ma zena mat:)
baby ja vam v dobrom zavidim vas vek, 18,19 a krasne ste...nech vas nic netrapi, o vzhlad sa urcite nestarajte, skoda si davat narkozu...ja rozmyslam, preco vlastne megan zalozila tuto temu :D
zlatovlaska dakujem
luuli,
teraz si mi vyrazila dych,necakala som ze moze takto vyzerat mamina :)) mas krasne macacie oci :)
luli
vyzeráš ako tie zo showbiznisu,ale ty si prirodzená :)
luli
bože aká kočka :) by som nepovedala že máš toľko rokov :) ty plastiku tiež nepotrebuješ :)