ahojte, potrebovala by som rady :( je normalne ked si kazdy den pozeram fotky tych vyumelkovanych krasavic z medii, co maju spravene nosy, prsia a pery? Hlavne tie ktore sa predavaju ako fotomodelky a pretrcaju sa v kazdom muzskom magazine.Stale si kladiem otazku ci to je pre muzov pritazlive, ci by chceli mat takuto krasavicu aj doma, nielen na jednu noc. Cim dalej tym viac tuzim po plastikach aj ja a to som bola vzdy zdravo sebavedoma :(
Umela krasa
mm myslim zeby to nebolo az take zle, samozrejme netreba s nicim prehanat, ale podla mna si pekna aj bez toho :) a ked si das este obycajny lesk, ten ti ich opticky zvacsi:)
neee kačica nie...to je prirodzena krasa...nic vam netreba...obe sa vydate nebojte sa ;)))
no to mas dako vela volneho casu. mala by si sa zamestnat :D
megaan
ale chcela by som trošiička väčšie pery :) ale nedala by som si , by som sa bála či by som neostala ako kačica
ved ja nechápem čo ona vymýšľa, nepoviem keby ho má veľký, alebo krivý.. ale má ho fakt dobrý ..
luli,
posli:) a ten nos nepodarok je moj, zlatovlaska ho ma peknucky sumerny :)
oki poslem
by sa patrilo,a by som aj ja poslala co, ale baby vam poviem, ste mladucke zabky, vsetko krasne mate pred sebou, uzivajte si a ty Meggy ty nevymyslaj s nosom, je chutny :)
luli..dakujem
ved aj ty pošli :) a
Baby obe ste velmi pekne, nic vam nechyba :))