Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Umela krasa

Príspevok v téme: Umela krasa
megaan

ahojte, potrebovala by som rady :( je normalne ked si kazdy den pozeram fotky tych vyumelkovanych krasavic z medii, co maju spravene nosy, prsia a pery? Hlavne tie ktore sa predavaju ako fotomodelky a pretrcaju sa v kazdom muzskom magazine.Stale si kladiem otazku ci to je pre muzov pritazlive, ci by chceli mat takuto krasavicu aj doma, nielen na jednu noc. Cim dalej tym viac tuzim po plastikach aj ja a to som bola vzdy zdravo sebavedoma :(

Lulita

megan - hej? a este aky imaginarny problem mas :)) davaj prihlasku na Miss aj so zlatovlaskou...fakt, ja som odbornik :))

megaan

zlatovlaska,
neskusala, mam vyskusat?:) neviem, mne to ono vsetko pride take, ze je to len klamstvo, asi iba ta zehlicka naozaj funguje:D

zlatovlaskaa

a aké číslo má tá baba tých prs??? asi dvojky nie ?? jej nick napíšem sem ved ona nie je v utajení ona to sama napísala.. V.girl na pokeci

Lulita

ano megan nechaj si ich proste take ako mas, prefenuj, alebo natoc na velke natacky s takymi vlasmi to musi byt parada

zlatovlaskaa

megan
jaj tak to potom asi aj závisí od toho ako moc ich máš vlnité..ak sú moc tak to moc asi nepomôže..a to od got 2 be neskúšala, čo vyrovnáva vlasy ?? taká kúra ??ale to by asi tiež nepomohlo...ale ja si myslím že by ti nemuselo vadiť že máš vlnité vlasy ked ich máš dlhé... to je krásne na dlhých vlasoch