Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Umela krasa

Príspevok v téme: Umela krasa
megaan

ahojte, potrebovala by som rady :( je normalne ked si kazdy den pozeram fotky tych vyumelkovanych krasavic z medii, co maju spravene nosy, prsia a pery? Hlavne tie ktore sa predavaju ako fotomodelky a pretrcaju sa v kazdom muzskom magazine.Stale si kladiem otazku ci to je pre muzov pritazlive, ci by chceli mat takuto krasavicu aj doma, nielen na jednu noc. Cim dalej tym viac tuzim po plastikach aj ja a to som bola vzdy zdravo sebavedoma :(

zlatovlaskaa

mne sa nepáči postava ako má zora czoborová.. to je podľa mňa moc.. mne sa nepáči ked má žena tehličky...ale ked je žena chudá, nič sa jej netrasie, má všetko pevné tak to je OK.. taká chcem byť

Lulita

megan - urcita cast chlapov chce utle zienky s malymi prsiami...kazdy chlap chce nieco ine nie kazdy chce decka v posteli, aj ked aj taki su samozrejme, kazdemu sa paci nieco ine a najma ked sa zamiluje poriadne, to posledne ho trapi, neber v uvahu nudiacich sa honičov za PC

megaan

zlatovlaska, tak drzim prsty :)
no tie uplne fitnessky sa nepacia ani mne, pride mi to take muzatkovske, jedine co sa mi paci je ploche brucho a pevny zadok:)