ahojte, potrebovala by som rady :( je normalne ked si kazdy den pozeram fotky tych vyumelkovanych krasavic z medii, co maju spravene nosy, prsia a pery? Hlavne tie ktore sa predavaju ako fotomodelky a pretrcaju sa v kazdom muzskom magazine.Stale si kladiem otazku ci to je pre muzov pritazlive, ci by chceli mat takuto krasavicu aj doma, nielen na jednu noc. Cim dalej tym viac tuzim po plastikach aj ja a to som bola vzdy zdravo sebavedoma :(
Umela krasa
mne sa nepáči postava ako má zora czoborová.. to je podľa mňa moc.. mne sa nepáči ked má žena tehličky...ale ked je žena chudá, nič sa jej netrasie, má všetko pevné tak to je OK.. taká chcem byť
megan - urcita cast chlapov chce utle zienky s malymi prsiami...kazdy chlap chce nieco ine nie kazdy chce decka v posteli, aj ked aj taki su samozrejme, kazdemu sa paci nieco ine a najma ked sa zamiluje poriadne, to posledne ho trapi, neber v uvahu nudiacich sa honičov za PC
zlatovlaska, tak drzim prsty :)
no tie uplne fitnessky sa nepacia ani mne, pride mi to take muzatkovske, jedine co sa mi paci je ploche brucho a pevny zadok:)
ja som leniva na fitnes...a mne sa to ani nepaci...mne sa pacia etericke postavy...
no ja idem od nového roka cvičiť kalanetiku, a cviky zo stránky posilka.tv
www.akosatorobi.sk
a luli,
vidis ze uspech si mala aj ty, aj ked si pred malym mala acka ako si napisala
este dobre ze existuju tie superpushupky:)maloceckate, ale predsa ziadane:))
baby, zeby sme sa dali na fitness?:D
megan - nemaju, maju super pushupy :)) mozno sa nejaka najde, ale oni su vazne máloceckate :)
mimulus,
som presvedcena ze tych 300si nenechas ujst
megan
pozri na nete čo cvičia fitnesky :) ved je veľa cvikov na to..