Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Umela krasa

Príspevok v téme: Umela krasa
megaan

ahojte, potrebovala by som rady :( je normalne ked si kazdy den pozeram fotky tych vyumelkovanych krasavic z medii, co maju spravene nosy, prsia a pery? Hlavne tie ktore sa predavaju ako fotomodelky a pretrcaju sa v kazdom muzskom magazine.Stale si kladiem otazku ci to je pre muzov pritazlive, ci by chceli mat takuto krasavicu aj doma, nielen na jednu noc. Cim dalej tym viac tuzim po plastikach aj ja a to som bola vzdy zdravo sebavedoma :(

megaan

luli,
mne s azda ze uz aj z victorie secret maju teraz vsetky prsia.. ale je pravdou ze karieru si vybudovali s ackami/beckami:) to bude asi tym sexeapelom:)

Lulita

megan - nie je pravda, stale sa uprednostnuju bezsilikonove krasky...z miss vacsinou pokracuju modelingom ak sa zadari a pokial neberiem fotky pre panske casopisy tak klasicky modeling priam vyzaduje prsia bez uprav, si vezmi modelky victorias secret ani jedna nema silikony...v top biznise uz zase pozaduju prirodzenost cim vacsia lacnota tým viac umelin...tak ber

zlatovlaskaa

no inak na prsia sú dobre aj cviky.. sa kuknite na tie fitnesky aké ich majú..a nie kadžá má plastiku... kamoška mala malé prsia a ako na ne začala cvičiť má ich pevnejšie a väčšie

megaan

luli nesranduj,
nevidela si este moju postavu:D a navyse dnesne missky maju skoror vsetky spravene prsia, nuz, naroky sa kazdym rokom navysuju

zlatovlaskaa

tá baba mala aj fotoalbumy, ale ich asi vymazala...
megan- to je už na tebe, ale ak ich máš moc vlnité, tak to ti asi nepomôže...alebo skús na nete nájsť o tom forum alebo recenziu

megaan

paci sa mi jej velkost, strasne sa mi pacia cecka..vacsie by som nechcela, ale ktovie co si zas vymyslim po detoch:D