ahojte, potrebovala by som rady :( je normalne ked si kazdy den pozeram fotky tych vyumelkovanych krasavic z medii, co maju spravene nosy, prsia a pery? Hlavne tie ktore sa predavaju ako fotomodelky a pretrcaju sa v kazdom muzskom magazine.Stale si kladiem otazku ci to je pre muzov pritazlive, ci by chceli mat takuto krasavicu aj doma, nielen na jednu noc. Cim dalej tym viac tuzim po plastikach aj ja a to som bola vzdy zdravo sebavedoma :(
Umela krasa
Baby a večerali ste vôbec už dnes?
Luli,
podla mna ja ho ma spomaleny, moje telo si muselo vytrpiet rozne hladovky az po napchavanie...
www.google.sk
kukajte na toto ..
ja som na taketo cvicenie dost leniva, skor ma bavi nejaky ten orbitrek alebo bicykel. som typ ktory radsej bude dietovat ako nejako extra cvicit...cvicit musim len preto aby mi to neovislo
aj ja...a vam to pojde lahsie vo vasom veku som mala rýchly metabolizmus
baby
ale s tou kalanetikou sa to dosiahnuť dá... veľa som o tom čítala a výsledky sa dostanú rýchlo... čítala som si o tom diskusie..
megan
dakujem :) dúúfam že sa do toho prinútim, lebo stráášne chcem cvičiť, ale nejak sa mi do toho nechce, neviem ako sa mám premôcť..aj som začala behávať..ale len raz :) potom začala byť riadna zima a dážd
luli, zlatovlaska,
presne po takejto postave tuzim :D ale nic nieje stratene, po vianociach pekne zacnem nech som utle ziena aj ja :)
zlatovlaska - tak to aj ja chcem byt taka :)) posledny rok som pribrala a štve ma to, rozky s maslom, kavicka so smotanou, horalka...
no ploche brucho a pevny zadok, to asi chce kazda :)) ale cvicit je dobre...