ahojte, potrebovala by som rady :( je normalne ked si kazdy den pozeram fotky tych vyumelkovanych krasavic z medii, co maju spravene nosy, prsia a pery? Hlavne tie ktore sa predavaju ako fotomodelky a pretrcaju sa v kazdom muzskom magazine.Stale si kladiem otazku ci to je pre muzov pritazlive, ci by chceli mat takuto krasavicu aj doma, nielen na jednu noc. Cim dalej tym viac tuzim po plastikach aj ja a to som bola vzdy zdravo sebavedoma :(
Umela krasa
jej zlatovlaska a ja ze si drobna zienka :) to si este aj vyssia odo mna :)
Ved to zlatovlaska, ze sa mi to nerozlozilo tam kde malo:D mam dost boky aj stehna
no pribrala som cca 12-14 kg cez tehotenstvo, ale zhodila som ich prec cojaviem za mesiac od porodu, davala som si pozor na stravu, ale nie som stihla, skor priemerna mam stale okolo 60 + vo vasom veku 50 kg...chcem 10 kg dat dole...co je dost take cislo, ze dufam, ze necuvnem
megan
najlepšie schudneš behaním ... fakt, to pôjdu hned tuky preč.... ja preto chcem aj behať.. nič nie je lepšie ako toto ked chceš zhodiť
megan
to záleží od toho ako sa ti to rozložilo na tele a ako vyzeráš, ja mám 176 cm a 65 kg... malo by sa vážiť o 10 kg menej od výšky.. čiže ja vážim dobre...ale ked som mala 17 rokov, som mala 56 kg.. som pribrala,ale moc to na mne nevidno..
zlatovlaska,
tak potom nic neries a iba cvic :) no ja som sa dost zagulatila, chcela by som schudnut do leta takych 10 kil, mam 168cm a 61kg:/
teraz si ju doprajeme :) a luli, kolko si pribrala po porode? a ako si to zhodila?
tak ja problém s priberaním nemám.. vážim k výške akurát... ale potrebujem si spevniť postavu, ale aj niečo schudnúť, ale nie veľa ...a vy ste na tom ?
baby, mi tu stihneme snad prebrat vsetko:D
ja mám tiež rada slaninku aj klobásky :)