Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Umela krasa

Príspevok v téme: Umela krasa
megaan

ahojte, potrebovala by som rady :( je normalne ked si kazdy den pozeram fotky tych vyumelkovanych krasavic z medii, co maju spravene nosy, prsia a pery? Hlavne tie ktore sa predavaju ako fotomodelky a pretrcaju sa v kazdom muzskom magazine.Stale si kladiem otazku ci to je pre muzov pritazlive, ci by chceli mat takuto krasavicu aj doma, nielen na jednu noc. Cim dalej tym viac tuzim po plastikach aj ja a to som bola vzdy zdravo sebavedoma :(

zlatovlaskaa

luli ale ja som dosť vysoká , takže na mne sa to má kde rozložiť.. práve že my dosť ľudí vraví že teraz vyzerám ako žena so všetkým čo mám mať .:D ale aj tak chcem schudnúť a riadne si vyformovať postavu do leta...

Lulita

ved vam vravim, ze chodte, Megan ty na Miss Universe tam mozu aj 168 cm a zlatovlaska moze aj na jednu, aj na druhu so svojou vyskou :))

Lulita

megan - aj ja som to kedysi robila, kupovala som si male rifle a skoncilo to tak, ze som ich po 3 rokoch predala, lebo som nebola schopna schudnut do nich :))

megaan

luli to aj ja, tiez chcem mat 50... uz som si dokonca nakupila aj mensie oblecenie, ako motivaciu, cize musim schudnut:D