Chorá korela

jacki

Ahoj Deria ano bola,no ze vraj mal daky virus.Ano taky zlto zeleny je to pod nazvom grune kote zral suchy chlieb,proso,slan.tycinky.

Deria

Ahoj Jacki, tak ako, bola si uz u vet? Pytala som sa na tie elektrolyty, tiez sa nemozu davat dlho...mozno 2 dni. Zalezi od druhu ochorenia. Davala si mu ich cely cas? Ak ano, vysad ich uz. Este sa ta musim opytat....ten trus na tom obrazku si myslela od vrchu v poradi piaty? Je taky zltozeleny? Cim krmis a ako casto si davala zeleninu alebo ovocie?

Deria

Ze si daleko od TA, zartujes? Mnohi chovatelia chodia ovela dalej so svojimi papuchmi, ja som tiez cestovala s mojimi andulkami 100km za vet. Ver tomu, ze obycajny vet moze vtacikovi aj ublizit, lebo sa nevyzna. Kukla som na Parrot SK a mnohi chvalia Dr.Faga, z BA ich tam chodi dost, asi vedia preco. A keby si sa predsa rozhodla pre BA, vraj Bajvet na Bajzovej by sa mali vyznat v operencoch a to MVDr. Rastislav Mrazko a Jan Nemcko. Potom je moznost Bennet, Lamacska cesta 53, MVDr. Nemec. Su to starsie info ale skus tam radsej zavolat, ci je to este aktualne.

Deria

To ma tesi, ze nie je horsie a ze to pije. Este sa musim poinformovat na fore pre operencov v DE, ako dlho mu tie elektrolyty mas davat, potom ti napisem. Lebo sa stavim, ze bezny vet nebude o tom vediet nic.:( Ale vies, ze tak to nechat nemozes. Mas uz nejakého veterinara pre vtactvo? Si od TA daleko?