Dobrý deň. Mám otázku ohľadne korely, ktorá je už síce staršia,ale dnes som spozorovala, že si neustále kúše do nôh a obhrýza si ich až tak, že na nich akoby nemohla ustáť. Tak isto si vtrháva pierka. Viete mi niekto poradiť, ako to riešiť?
Chorá korela
No chvala bohu odvtedy co si mi poradila zatial dobre spieva,hra sa,zerie.:)
Dakujem, Jacki a ako sa ma tvoj?
Vela stastia nech korelacik naberie vela sily a nech robi velku radost!:)
Caute, dakujem vam. Nieco na tom asi bude....:) Hlavne, ze Dodo je stastny, uz ho len vykrmit, aby mohol lietat, lebo je slaby.
NAJA mas pravdu.:)
Zvierat vedia, ku komu maju prijst alebo dat sa najst:).
Tak vela stastia s korelacikom pekne meno Dodo nech sa dari!:)
ups, s fotkami to nejako nevyslo, nemam ponatia preco.:(
Caute, dnes sme boli vo vtacej klinike na prehliadke, predsa len som sa obavala, aby mi Dodo (uz ma meno:))nedoniesol nejaku neplechu na mojich, predsa len bol vonku...nastastie je vsetko v poriadku, je zdravy, len je chudak vychudnuty, vazi len 72g, musim ho vykrmit. Uz ma aj novu klietku, lebo bol len doteraz v klietke pre andulky:( a oddnes je s mojimi v jednej izbe. Zatial musi zostat v klietke. Ale vyspevuje, asi sa mu paci a vsetko si okukuje, uz som sa donho celkom zalubila, uz je neskoro.....:)
Dnesne fotky:
[img]up.picr.de]
[img]up.picr.de]
presne tak Deria ty si sa o neho postarala,dala korelacika do poriadku tak nech mas z neho radost ty!a kto vie mozno sa ho ten majitel chcel zbavit.