Hlieny

adalima

Zdravim,
vidim, ze nie som jedina, tiez bojujem uz par rokov. Myslim si, ze lekari v tejto oblasti nic nerobia, len predpisuju lieky a velmi tazko posielaju na odborne vysetrenia.

mmdd

Zistila som, źe vplyv na tvorbu hlienov je aj z ovocia u mńa napr. jablká. čo ma totálne prekvapilo, keď som konzultovala s lekárnićkou a ona to potvrdila. A kombinácia orechov s jablkami alebo ćokoládou.K tomu sa pridruźuje aj vzduch otrávený výfukmi plynov. Toĺko moje poznatky.

miro0000

ja mám tiež problémy so zatekaním hlienov, išlo mi to až na priedušky, niekde som sa dočítal že veľa ľudí má problém s plesňami a tiež že veľmi dobrý prírodný prostriedok proti plesniam je oregano, keď som si dal trocha viac oregana a ešte aj zapil s oregánovým čajom(zálevom) tak priedušky sa mi zázračne rýchlo vyčistili ale so zatekaním hlienov mám ešte stále problém... na priedušky určite doporučujem oregáno!!!

Lulu2011

janci - aha, tak to mas trochu ine, ale tiez take sci-fi ako ja, mne zase sa takto po najedeni robia v hrdle a tiez mozem zjest hocico a po napiti tiez, uz roky

janci.za

Lulu ale ja vôbec nemám kašeľ mne sa len vždy po jedle spustia z nosa číre hlieny a je úplne jedno čo jem :-/ už som absolvoval pár vyšetrení aj výter a tak ale nič mi nezistili ja som už bezradný je to fakt otravné hlavne keď jem niekde v spoločnosti....

RNG

Aby som nezabudol, zapaly v tele mozu byt aj dosledok roznych zamoreni, ktore sa daju odstranit enzymatickym cistenim s roznymi zmesami enzymov, chelaciou a absorbciou.
Telo prirodzene sa snazi neziaduce latky z tela vyhodit, ci uz su to toxiny z mikrobialnej cinnosti, ci uz rozne alewrgeny a zamorenia rozneho druhu.A na vylucovasnie pouziva nielen moc a stolicu, ale vylucuje aj cez kozu a sliznice a jeden z dost ucinnych vylucovani je cez hlien.

RNG

POzrite cez Google.sk zadanim slov rng alergia a rng infekcia.
To ze lekar z vyteru nic nezisti neznamena, ze tam nejaka infekcia v prinosnych dutinach vo vnutri nie je. Moznosti roznych su tisice a oni zistuju tak mozno 10-20 moznych bakterialnych.
Uz len samotne nase vzdy pritomne v tele virusy pri znizenej viralnej imunite napadaju sliznice, vystelky organov a nervove izolacie to mozu sposobovat.
Dalej mas L-formy, mykoplazmy atd, ktore sa vobec na vytere neprejavia ako vnutrobunecne parazity.

Tak isto alergolog zisti len citlivost na niekolko beznych alergenov z mnoho tisicov mozych alergenov.

:(

Nechápem,že lekári sú v tejto veci bezmocní. Aj ja mám problém, nos mám čistý, kašeľ nemám len mi stekajú v hrdle hlieny. Nedajú sa vykašľať, iba pracne prehltať. Cez deň si to až tak neuvedomujem, ale ako náhle si ľahnem idem sa zadusiť. Bola som na alergológii, nemám alergiu na nič, bola som u krčiara, predpísal mi sinupret a pantenol na cumlanie, nepomohlo. Minulý týždeň som bola u svojho lekára, opäť som sa mu posťažovala, tak spravil opäť výter z nosa, hrdla - výsledok ešte neviem, ale asi ako minule iste nič nezistia. Predpísal mi Flavamed, zatiaľ nič. Mliečne výrobky až tak nejem, mlieko nepijem, nefajčím. Ja už neviem čo mám robiť. Ale asi to nebude také jednoduché, keď mi doteraz nepomohlo naše zdravotníctvo.

janci.za

Ahojte ja mám už pár rokov problém s hlienmi, vždy počas jedla a po jedle ale pri tom nie som alergicky na potraviny robili mi testy a tiez nie som alergicky na pel a podobne veci...keď som to povedal doktorke sa na mna divala ako na debila a chcela mi predpisat cosi od bolesti no ved to sami poznáte to naše zdravotníctvo stojí za hovno tak preto moj jediný doktor je Dr.Google a tu sa pýtam o radu či nemá niekto podobný problém pretože už ma to fakt štve keď pri raňajkách miniem pomaly celý pakel vreckoviek...ďakujem....