caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
cau maoam, ja sa miham tu iba vynimocne, je menej casu celkovo.. inac k vahe, ja som tiez nabrala, tusim som pribrala 2 kg plus minus, ale nemam vahu, takze to iba odhadom :D ale email na mna mas, mozes napisat anytime, kdyby nahodou, ok? :) drz sa
Maoam - ja som myslela, ze na ideališ vahu si isla cielene :)
tak gyndos je dobra partia :p ci? asi si bola pekne vyholena :)) do srdiecka :D
radsej keby mal na teba vyssi budget ako 3 euraciky...
Maoam, ja si podam aj tvojho gyndosa, tak chora si a on sa ti nuka, ts ts... :-D
inak, baby, sa zarehocete, nabrala som asi ca. 3kg a gyndos (preventivka) mi povedal, ze keby nemal svoju priatelku-ucku (nova laska), hned ma poziada o partnerstvo :DDDDD
je mi tak lepsie, v novembri som si uz fakt o seba robila starosti, vyzerala som o nicom, ked som troska pevnejsia, hned lepsie vyzeram :D
napisala som ti kratky mail :-)
no chystam sa ho pripriet o jeho skrinku...ide o vela zajtra :D
nech si neurolog da bacha na tpch....to je varovanie :-D
ahojte babule,
cauko Kabel, uz som ta vcera vecer nezastihla, skoda! :-//
dakujem za e-mail, momentalne sa presusam z kliniky do kliniky, vymetam im to tam, tak nemam vzdy moznost odpisat, prepac, nie ze si to pochopila ako ignore :D
Kabel, zajtra mam ten ony spominany megatermin s milovanym neurologom, tak mi drz palce...
Pozitivna sprava: Rivotril a Diazepam rectal Tube Desitin su uz zaistene :-).
Ale aj tak ho este musim pripriet kvoli inym veciam...
Ako sa mas?
Flegmus, cauko! V sobotu som bola sliedit v Aldi, ale uz ju nemali! takze to musela byt nejaka akcia....:-/////, tak som si kupila nahradu - marcipan v horkej cokolade :D a tiez bounty :D, nejak mi zachutil kokos
XXY: ako sa mas, kde si, davno si sa tu nemihla, ozvi saaaaaaa
Maoam - dikes :)
ja uz si musela medzitym kupit aspon bounty, nech mam nieco kokosove :D
a takisto drzim palce
xxy - neslintaj, jak to tu bude zachvilu vyzerat? :D
cau kabel-ka :))
Musis si vsak uvedomit jednu vec-a to, ze AD tvoj zivot NE-VY-RIE-SIA.
V tvojom konkretnom pripade je podstatna zmena v zivotnom style a psychoterapia, nie lieky. Lieky su podstatne pre ludi s klasickou depresivnou poruchou endogenneho charakteru. U anxioznych poruch je zasadna zmena myslenia a zivota.