Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Maoam - adventne okienko

Maoam

Lulita: haloooooooo, vstaaaaaaavame, potrebujem urgentne do zajtra vediet, co si mam kupit od Maybelline Jade alebo od Manhattanu, zajtra je 20% akcia v drogerke pomoooooooooooc Lulaaaaaa :D

Maoam

:D
Flegma, lenze...mne spadla skrina na hlavu, vazne, skoro sa rozsypala, ale je to srot, uznavam, kupovane online tusim v Otto-shope ci kde, to je tak pre dakeho chlapa, co ma tri tricka a dvojo nohavic, nie pre zenu....

No tak mam len jednu moznost, vypratat zimne veci, napratat to do kartonov, supnut to do pivnice a potom sa mi letne veci a rifle zmestia do mojej 'normalne velkej' skrine...

Ach, ja by som potrebovala satnik, alebo aspon taku obrovsku skrinu s posuvacimi dverami :DDD, ale tak do toho minibytu, to by nezapasovalo nikam.

No tak teraz neviem, hadam bude pivnica stacit :DDDDDD.

Len som chcela vediet, ci mam navstivit psychiatra, alebo som este v norme :D.

flegma

:D Maoam, tak z toho si ale vooobec nic nerob... keby si videla moju skrinu, mam tam asi 10toro rifli, ale nosim tak dvoje... no ale nekup to, ked su v akcii :DDDD
a kolko mam triciek, to ani pisat radsej nejdem :D

Maoam

baby,ja sa asi budem musiet ist dat liecit, zasa som si kupila rifle :DDDDD, ale boli v akcii.......:DDDDD

POMOC, prosim napiste, ze to aj vy tak mate, nie ze som pripad pre antipsychotikum :D

Maoam

caute kocky, no co sa to tu deje? co ste vymreli ako dinosaury alebo?

Lulita, mam na teba jednu otazku: od zajtra je v jednej drogerke u nas v meste 20% akcia na vsetko od fa. MANHATTAN a od MAYBELLINE, mas nejaky tip, ktora je lepsia a co sa oplati si kupit (mejkap, spirala atd)

dikesssssssss