Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Maoam - adventne okienko

xxy

hej strihaju inac, mala som tu cest... postrihane to bolo celkom fajn.. uznavam.. nechapem, najst kadernika co vie strihat, to je rarita.

Maoam

tu v De sa oplati ist iba k istym zenam (ktore maju samy krasne vlasy a pracuju v lepsich salonoch) ALEBO k muzom tureckeho alebo libanonskeho povodu, ti maju totalne zaujimavy system, ktoremu zapadniari nevedia prist na koren :D, proste uplne inak strihaju, tocia ta v kresle :D, kukaju a potom smik-smik, pohrabu sa vo vlasoch, zrazu zacnu strihat inde ale vysledok stoji fakt za to...aj pri farbeni, miesaju viacero farieb, rozne odtiene aj v meliroch, no nechapem ako to robia,ale tu k nim zeny hufne chodia

Maoam

ey, vazne? co si narazila na pracovnicku so syndromom sialenej kadernicky????? aaaaaaaa pomoc, to mi je uprimne luto

Maoam

nie, nemala som ziadny zachvat, ale tak postupne vies, rozne znacky na odskusanie za par mesiacov sa toho teda nazbieralo a prisla som na to, ze nie som typ na BB-creamy

Maoam

inak prave som zistila, ze u kadernicky som bola presne sest a pol mesiacmi...aaaaaa najvyssi cas ist dat dole hrivu :D

Maoam

xxy, no hej, hlavne ze ja krava som nakupila asi pät druhov....a nie prave cheap...:-//////

styri darujem dalej a z jedneho som sa vyhadzala, ten darujem ak ma dakto nastve :D, ale nie, to si robim prcu

a ty co nove?