caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
Lulu, ved ja viem, tak to je vždy. Mňa len hnevá to, že skoro všetko, čo som našetrila je už takmer fuč, ostali len peniaze čo na školu. Aj to, keď ma vezmú na TUKE, keby ma zobrali na UNIPO, tak už nevykryjem, lebo škola je o dobrých 200 eur drahšia. Ale dá sa zaplatiť na splátky a dúfam, že do septembra si čosi nájdem a našetrím, stačí mi jedna výplata.
Riešila som prácu na polícií, ako som mala do januára, že skúsim cez tie známosti, čo som nazbierala. Ale nestačili :( Všetko sú tam protekčné decká.
Lulu: odpisala som ti ohladne tej celiakie, pozri mail
Maoam - vcera bolo zle rozpolozenie planet asi, viacero ludi malo ten problem, aj ja! :)))
mas mailik, este kukam tie topanky...ak nevygooglim nejake poriadne dnes, tak snad zajtra :))
caute kocky,
ja prisambohu niekoho ZAKOLEM!!!!!!!!!!!
kks, keby ste ma boli vcera live zazili, tak sa ma zlaknete, co som ja urobila za vietor a teror, kebyze mam tu moznost, narobim take personalne zmeny, kks
Katka - viem, ako sa citis, poslala som xy zivotopisov a ziadna odpoved, tak len dufat, ze sa nieco najde, skus sa tesit z toho, ze nemusis zatial nic robit, bude ti potom za tým smutno :)
my sme mali ranajky vonku, prazenica, prosuto, v tielku, no parada :) vcera vecer, ked sme isli domov doslova lialo a dnes parada
a teraz ma chytila táááka unava, ze az, nechapem...by som si isla naspat lahnut najradsej
no, konecne mi tu vtaciky vyspevuju :D
(pre xxy, myslim to male operene, aby si zas neprovokovala :P)
Lulu, tak stále rovnako, stále bieda. Práca stále žiadna, peniažky sa mi pomaličky míňajú. Opäť mi znížili úrok na sporení. Ale už ho mám len na to, aby som na tie peniaze nešahala, kedže sú na školu. Sporenie som si založila niekedy v októbri, bolo 2%, potom znížili na 1,81 a dnes prišiel mail, že na 1,5. Za chvíľu ešte budú chcieť, aby som im ja platila :D. Ale inak ide aj na mňa nejak depka.
kabel - aku spiralu mas? dufam, ze nie Miss Sporty :p :))
Ahojte,
Maoam - takze si bola na hadici? no apson to vies na 100% co som citala o celiakii, tak moze tolko roznych chorob spustit a skodit, ze sa ti urcite ulavi na total bezlepkovej strave, ono vela ludi je nediagnotikovanych, vraj tu celiaku ma kopec ludi, ze nie sme zial na lepok vobec stavany
katka - nezvykla som si, je to na dlho, ty sa ako mas?
ja som bola po praci na nakupoch, resp. chcela som nakupovat, potrebujem topanky, aj jedne a la laska na prvy pohlad tam boli, ale tak debilne site, ze s ami vyzuvali :( tak nic, skoda, lebo boli presne k mojej novej bunde, taka ista farba,dalej dokopy nemali, kupila som akurat malemu tricko, sebe farbu na vlasy, odlicovanie tampony a taku malu jarnu milu crossbody a boli sme s muzom na tu nasu oblubenu palacinku s domacou slahackou
a mam nejaku depresiu, dnes bolo v praci husto
jaaaj, tak tam je ten figel