caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
ahojte
Maoam - oooo, lambada :D tak na to som uz aj zabudla :D
Lulu, tak počet rokov praxe 2, dovidenia.
Katka - my mame hypoteku, takye tiey nam ostavaju vypredaje a ja nemam nic proti lepsim second handom, mna to dokonca bavi hladat zaujimave kusky, takze aj tam, samozrejme topanky nove, lebo tie v sekacoch su zrele do smetia
dovolenka o tom ani nesnivam, zatial
som pozerala profesiu, zhanaju tam nejaku fakturantku a ponukaju 500-600 eur, videla?
Lulu, tak z necelých 400 eur veľa človek nenašetrí, na dovolenku tohto roku asi nikam nepôjdem, dúfam, že do leta čosi zoženiem a aj tak by som bola v skúšobnej dobe. Tak uvidíme. Ja aj tak kupujem len vo výpredajoch, aj to teraz radšej po obchodoch nechodím :)
just for Flegma: to su nase casy moja...:
Katka - chapem, neviem kolko si mala nasetrene, ale ja som mala kedysi celkom slusnu sumu k dispozicii a za 3 roky zmizla a to nemam doma ziadne LV kabelky, ani som nebola pri mori, proste vsetko islo na hypoteku, seky, stravu, ziadny luxus, dovolenka 2 x na Slovensku, aj to sme mali ubytko zadarmo, cize akurat benzin, vylety, strava, odkedy sa tie peniaze minuli do jedneho centu, sme doslova živorili, mat pracu v dnesnej dobe je zazrak, nie je to nic prirodzene a smamozrejme, zial :( a aj ked sa zamestnas, tu navychode ti capnu minimalku, a lebo nieco nad a nezaplatis z toho ani byvanie, bludny kruh
tak toto som nepocula snad uz 100 rokov :D