Maoam - adventne okienko

Maoam

xxy- cauko, no dikes, mohla si to napisat skor, ako som hrabla do kesene a kupovala ich,ale tak co, moja chyba, ze som sa nechala nalakat :(, uz sama viem ze je to nist

xxy

vobec nie som fanusikom bb kremov, teraz je okolo nich zrovna strasne halo a ma ho hadam uz kazda znacka. ked treba, strel makeup, ked nie, tak nedavaj nic. bb krem je o nicom.

Lulu2011

Maoam - skus ten Bourjois, budes spokojna, jaj mam obe odiene svetly na zimu, jar, tmavsi na leto, ja som sa inak tiez doteraz nekremovala, ale ako mi odbilo 30 som radsej zacala pouzivat kremy, lebo plet by mala byt hydratovana

Maoam

Lulu - odpisala som ti na tie alergie, mozes citat

no nie su to faky, lenze je aj pravda, ze ja som alergik a mam vela intolerancii + strasne jemnu plet ako babo a citlivu, takze to nemusi byt problem BB-creamov, ale jednoducho moja plet nejak moc mejkap nema rada

mne staci nejaky krem a v poho, ja stravim v kupelke i tak iba par minut, mna to nebavi, to je namahave, ja aj ked dakde idem ze sa musim primalovat, tak sa snazim to odbavit za par minut :D

no ku kadernicke musim ist, mam vlasy uz do pol chrbta, huste, loknave a to som v zime mala pod bradu......a mozno by bodol daky jemny melir

Lulu2011

ale láka ma, si dat v nejakom profesionalnom salone dat urobit nejaky uces, ked clovke ide o kadernicky je to taky super pocit lahky

Lulu2011

Maoam - tomu nerozumiem, ozaj su prave a nie fejky? lebo oni maju uzdravovat, alergie by praveze nemali spustat...a to obe ti robia problemy?

no ja som bola v 2010 u kadernicky...zafarbim a podstrihnem si sama

Maoam

aaaaaaa BB-creamy, si hned spomeniem na tie moje, ktore nemozem pouzivat, lebo sa z nich vyhadzem

ale tak ku kadernicke musim urgentne ist aj ja, kukam do kalendara, ze naposledy som bola v novembri.......