caute, mam vlastnu temu, do ktorej mi mozete prispievat :D
Maoam - adventne okienko
Maom - ó diky :) nie, len ma bavia patlátka :)) na buduci mesiac, si musim uz rozsirit zbierku bb kremov, pomaly mi uz dochadzaju, mala som len male 15 ml balenia a ako tak rozmyslam, nic ine nepotrebujem momentalne, len surne nafarbit vlasy, mam uz 5 cm odrasty a stale sa neviem k tomu dokopat, farbu uz kupenu mam, vcera som si vytrhla 1 sivy vlas!
tak vdaka, wow, no kebyze ta nepoznam, tak si myslim, ze si vystudovana kozmeticka
mimochodm z Health kolekcie od Bourjois odporucam aj puder, je uzasny! mam doma samozrejme :)
neviem, ci mi vezme link, ale ten make u je perla na plet, fakt velmi jemny, krasny, vitaminovy
kks, ja som este ani jeden ten nazov ani len nepocula,nieto ze by som ich poznala :-O
Maoam - ja ti odporucam vsetko od Bourjois, najma make up, tebe podla mna sadne ako uliaty Health Bourjois - maju odtien vanille a velmi krasne sedi na pletu, tusim c. 52, casto na nho su ak akcie, cez internet kupis za cca 8-10 eur, v parfumerkach stoji 14-16 eur, zalezi od ktorej, aspon u nas, aj lipglossy maju super, ak chce lacnejsi a krasny tak Bell - ale tu znacku neviem ci zozenies u vas a este Pupa ma dobre lesky, aj Elisabeth Arden, ai Ardteco
a daky mejkap - nevies poradit ktory?
Maybelline Jade New York je cely nazov pre Maybelline :D, tu znacku mam radsej ako Manhattan,ok takze kuknem zajtra tu spiralu dik
Ahojte,
Maoam - co to za stres? :) neviem co je Jade, kazdopadne ak myslis spiralu, tak urcite Maybeline, ak teda si vyberas konkretne z týchto dvoch, najma kolekciu colosal - tie cat (leopardi vzor na spirale zvonku) tie krasne vytacaju mihalnice a nie su drahe
Lulita: zisla by sa mi daka mascara a lipgloss, aj mejkap (mam ale velmi citlivu plet), vdaka vopred za radu :D