Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Maoam - adventne okienko

Vojtoo

resp. mam taky pocit,ze by to bolo mlatenie slamy :)
ale mozno nie, ale urcite to skor ci neskor spravim, ze pojdem za nou, co si pisala.
len neviem ci som pochopil slovo facit :D (to ma byt ze face it ? )

Vojtoo

nebol, dnes som si povedal, ze len tak za nou uz nepojdem, neviem, na to uz nemam silu :)
ale bol by, len mam pocit, ze tym by to skoncilo nadrobo, lebo fakt necitim z nej ziadnu "chemiu" ako to ona vola..
jedine, ze ak by sme isli na nejaky vylet a potom, ponom ked uz bude odchadzat pred svojim domom, alebo neviem kedy, taky okamih, ze nech ma aj ona aj ja priestor na ustupenie keby tak, a keby keby ... , neviem :D

Vojtoo

alebo raz pisala ze (na moje meniny), ze dufa, ze budu chlebicky :D
(to tie jej nrarazky, ze by prisla na necakanu navstevu, pozriet ci som realny)
a uz google zapnuty a pracujem ostosest "heart shaped baking form" , "heart shaped pancakes" , "heart shaped whatever" :D
nechal som sa uniest asi viac nez by som mal...

Vojtoo

vies, pyta sa "mas playko (playstation)" a tak... ale to som nekupil :D ale kupil by som, hned pisala ze "ne ze pojdes pon"
a potom ze "isla by som na korcule" alebo "mohli by sme ist na korcule" napisala.. tak jasne, idem po najlepsie korcule co v Ba viem najst a treujem :D
o tanecnej radsej pomlcim :D
ked uz blazon, tak fatalny :D

Vojtoo

neuhanala, robil som to dobrovolne..
co som je jna ociach videl, by som splnil
(myslim ze chcela dom na kolibe, ci kde to :) )
cokolvek...
:D

Maoam

no hadam, kvoli NEJ si kupoval korcule a nechodil na forum a co si este urobil aby bola spokojna ona? :D

to co ta uhranula ci co? :D

Vojtoo

ok chapem, tak sa ospravedlnujem za tie drama queen drámy :D
myslim ze ak by som po sebe cital o mesiac, tak by som bol cervenejsi ako ceresne :D
(co som si v AT nakupil tie visnove a miltikulti dzusy su tak nechutne :( nechapem.. alebo mam ine chutove pohariky teraz :D dal by som si orange juice ale paradoxne nemam uz.. niet nad to si srpavit vlastnu stavu, tieto balene "100%" stavy su hnus :D )
a vies co, asi aj pojdem.. ale v noci, neni dobre cestovat na zapad vecer :D lebo nikdy v zivote neviem najst poriadne slnecne okuliare a ked najdem, doskrkakju sa mi ACH JAAAJ
nenavidim okuliare, ale bez nich sa neda..
sranda ze po cca 30-35 tisic hodinach za (nejednym) PC & TV som este neoslepol.. :D
pojdem pre tie doma vyrobene cokolady, co som jej chcel objednat :D
Zuriiiiiich :D krasne mesto, prekrasne..
ale to mi nevychadza, lebo tie cokolady vydrzia maximalne 1 mesiac, a to uz by som kupil nieco mame na narodky :D
a ja chcem tuuuto :D
www.spruengli.ch
1420gramov delikatesy :D
udajne muzi co jedia cokoladu (v mnozstve ako ja) su divni :D
myslis ze je to pravda? :D
podla mna to je nejaka blbost :D

behat nemozem, zdravie ma nepusti.. sice mam korcule (hadaj kvoli komu som si ich kupil), ale tak no.. neni to nic moc, bez motivacie :D